NBA

NBA, ο Μάικ Μαλόουν τα έβαλε με τα ΜΜΕ, απαιτώντας σεβασμό για τον Γιόκιτς: "Δεν απέδειξε τίποτα, είναι σπουδαίος παίκτης"

Ο Μάικ Μαλόουν
Ο Μάικ Μαλόουν Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μάικ Μαλόουν είχε ένα ξέσπασμα εναντίον των δημοσιογράφων μετά την πρόκριση των Νάγκετς στους τελικούς του NBA, δηλώνοντας ότι πρέπει να σεβαστούν περισσότερο τον Νίκολα Γιόκιτς.

Οι Νάγκετς προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τον Νίκολα Γιόκιτς να αναδεικνύεται MVP των τελικών της Δύσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστηρίξουν αρκετοί ότι ο Σέρβος απέδειξε πολλά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μάικ Μαλόουν.

Ο τεχνικός των Νάγκετς ρωτήθηκε μετά τον αγώνα αν πιστεύει ότι ο σταρ της ομάδας του απέδειξε κάτι. Και τότε ήρθε ένα μικρό ξέσπασμα, με τον Μαλόουν να τα βάζει με τα ΜΜΕ.

"Για εμένα, δεν απέδειξε τίποτα. Ξέρετε γιατί; Επειδή ξέρω ήδη ότι είναι σπουδαίος παίκτης" δήλωσε αρχικά ο Μαλόουν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Νομίζω ότι έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι είναι αληθινά αυτά που κάνει. Τα βραβεία του MVP είναι αληθινά, τα triple-double είναι αληθινά, τα χαζά αφηγήματα που υπήρχαν για αυτόν φέτος ήταν ακριβώς αυτό: Χαζά αφήγματα, γεμάτα αφέλεια".

Στην συνέχεια ο Μαλόουν πρόσθεσε για να κλείσει το θέμα: "Νομίζω ότι πλέον ο Γιόκιτς έχει triple-double σε μέσο όρο έχοντας περάσει τρεις σειρές στα playoffs. Είδατε να κυνηγάει τα στατιστικά του; Σοβαρά μιλάω, αρκετά με αυτή την ανοησία. Ο τύπος είναι σπουδαίος παίκτης, δώστε του τον αναθεματισμένο σεβασμό του. Σταματήστε να του συμπεριφέρεστε έτσι. Είναι σπουδαίος παίκτης, δώστε του τον σεβασμό που του αξίζει".

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ