NBA

NBA: Ο Καϊρί Ίρβινγκ πήρε... bonus από τους Μπρούκλιν Νετς για την ανταλλαγή

Brooklyn Nets' Kyrie Irving plays during an NBA basketball game, Wednesday, Jan. 25, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Brooklyn Nets' Kyrie Irving plays during an NBA basketball game, Wednesday, Jan. 25, 2023, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) © 2023 MATT SLOCUM / AP IMAGES

Η ανταλλαγή που έστειλε τον Καϊρί Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς είναι προ της ολοκλήρωσή της. Το -ακόμη πιο- ενδιαφέρον είναι πως οι Μπρούκλιν Νετς είναι υποχρεωμένοι να δώσουν bonus στον 31χρονο πόιντ γκαρντ βάσει συμβολαίου.

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή που έστειλε τον Καϊρί Ίρβινγκ στους Ντάλας Μάβερικς, με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να εξηγεί πως η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει εξήγηση: την προσπάθεια του Μπρούκλιν να βάλει ακόμη μια ομάδα (βλ. Τορόντο Ράπτορς) στη trade block με σκοπό να πάρει ακόμη κάτι.

Πέραν των προφανών όμως, υπάρχει κάτι ακόμη που αφορά στην (έμμισθη) σχέση του Καϊρί Ίρβινγκ με τους Μπρούκλιν Νετς. Κάτι που πέρασε στα ψιλά, εν μέσω του θορύβου που προκάλεσε η είδηση της αποχώρησης από το Barclays Cener. Ποιο είναι αυτό; Το bonus που θα πρέπει να δώσουν οι Μπρούκλιν Νετς στον 31χρονο πόιντ γκαρντ, ως αντίτιμο για την ανταλλαγή. Κι αυτό γιατί το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε το 2019 περιελάμβανε το trade kicker του 15%, το οποίο αντιστοιχεί σε 1.982.507 δολάρια.

Κάπως έτσι, ο Καϊρί Ίρβινγκ θα βγει (ακόμη περισσότερο) κερδισμένος από την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ