NBA

NBA: Ο Γκομπέρ δεν θα παίξει στο Λέικερς - Τίμπεργουλβς

Ο Ρούντι Γκομπέρ
Ο Ρούντι Γκομπέρ AP PHOTO/D. ROSS CAMERON

Οι Τίμπεργουλβς θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα playoffs του NBA δίχως τον Ρούντι Γκομπέρ. Ο οργανισμός δεν χαρίστηκε στον Γάλλο, προτιμώντας να διατηρήσει τις ισορροπίες στ' αποδυτήρια, μετά την επίθεση σε συμπαίκτη του εν μέσω τάιμ άουτ.

Ο Ρούντι Γκομπέρ τέθηκε εκτός του αγώνα που θα δώσουν οι Τίμπεργουλβς με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες (12/4, 5:00) για την παρουσία τους στα playoffs του NBA. Ο Γάλλος σέντερ γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του Κάιλ Άντερσον στον πάγκο των λύκων και, αφού πρώτα εκδιώχθηκε, του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού για ένα παιχνίδι.

Τούτο σημαίνει πως θα επιστρέψει είτε στο δεύτερο ματς που θα δώσει η Μινεσότα στο play-in tournament με τους νικητές του ζευγαριού Πέλικανς-Θάντερ, εφόσον αυτή αποκλειστεί από τους λιμνάνθρωπους, είτε στο Game 1 του σταυρώματος με τους Γκρίζλις στο Μέμφις.

Παρά την απολογία του Γκομπέρ, ο οργανισμός προτίμησε ν' αφήσει κενή τη ρακέτα διατηρώντας τις ισορροπίες εντός των αποδυτηρίων και να μην του δώσει άμεσο συγχωροχάρτι, τη στιγμή μάλιστα που λείπει και ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς μετά τον αυτοτραυματισμό του στο χέρι χτυπώντας το με δύναμη στη φυσούνα των αποδυτηρίων.

Ο Γάλλος έχει παίξει εφέτος σε 70 ματς μετρώντας 13.4 πόντους, 11.6 ριμπάουντ, 1.4 μπλοκ και 1.2 ασίστ ανά 30.7 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά η πρώτη σεζόν του στη Μινεάπολη έχει σημαδευτεί από πολλά ups n' downs.

TAGS NBA ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ