NBA

NBA, Γουλβς: Κάταγμα στο χέρι ο ΜακΝτάνιελς, που αυτοτραυματίστηκε, εκτός για την σεζόν

Ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς με την φανέλα των Γουλβς
Ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς με την φανέλα των Γουλβς Ⓒ 2023 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Τα άσχημα νέα έχουν την μορφή χιονοστιβάδας στους Γουλβς, αφού ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς - που έριξε μπουνιά στην φυσούνα στον αγώνα με τους Πέλικανς και αυτοτραυματίστηκε - υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Γουλβς μοιάζουν με καζάνι που βράζει. Η μπουνιά του Γκομπέρ στον Άντερσον σε τάιμ-άουτ στον αγώνα με τους Πέλικανς είναι αυτή που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι το δεύτερο σκηνικό που συνέβη στο ματς που έκανε περισσότερη ζημιά.

Ο λόγος για τον τραυματισμό του Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς στο δεξί χέρι (αυτό που σουτάρει), αποτέλεσμα της μπουνιάς που έριξε στην φυσούνα, με την διάγνωση να κάνει λόγο για κάταγμα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν για τους Γουλβς.

Ο ΜακΝτάνιελς αρχικά θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους Λέικερς - που θα γίνει στο πλαίσιο του play-in για τις θέσεις 7-8 με έπαθλο μία θέση στα playoffs. Υπενθυμίζετασι ότι αν η Μινεσότα νικήσει τότε θα προκριθεί ως 7η στα playoffs, ενώ αν ηττηθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Πέλικανς - Θάντερ με έπαθλο την 8η θέση και την πρόκριση στα playoffs. Όπως και να έχει πάντως, όσα παιχνίδια και να παίξουν οι Γουλβς, είτε προκριθούν στα playoffs, είτε αποκλειστούν στην φάση του play-in, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον 23χρονο φόργουορντ.

Η συγκεκριμένη απουσία μπορεί στα μάτια του κόσμου να μην μοιάζει σημαντική, αφού ο ΜακΝτάνιελς είχε φέτος 12.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 1 κόψιμο μέσο όρο με 39.8% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής. Ο απόφοιτος του κολεγίου της Ουάσινγκτον είναι όμως ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός της ομάδας (και κατά άλλους ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας, πάνω και από τον Γκομπέρ), με ικανότητα να μαρκάρει από το 1 μέχρι το 5 να είναι αυτή που τον έκανε να ξεχωρίζει.

Ο ΜακΝτάνιελς είναι η δεύτερη σημαντική απουσία των Γουλβς, που έχουν χάσει με τραυματισμό και τον back up σέντερ τους, Ναζ Ριντ.

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του ΜακΝτάνιελς:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ