NBA

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πάει στην Νέα Υόρκη για εξετάσεις στον λαβωμένο δεξιό του καρπό, αγωνία στους Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2023 CHARLES REX ARBOGAST/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξιό του καρπό και αναμένεται να μεταβεί σε ειδικό γιατρό στην Νέα Υόρκη για εξετάσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πονάει και μαζί του πονάνε και οι Μπακς. Ο προ μίας εβδομάδας τραυματισμός του "Greek Freak" στον δεξιό του καρπό στο ματς με τους Μπουλς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον "Greek Freak" και σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα αναμένεται να μεταβεί στην Νέα Υόρκη για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η ακτινογραφία στο χέρι του Γιάννη ήταν "καθαρή", ωστόσο ο σταρ των Μπακς δεν πήρε τελικά μέρος στο Skills Challenge μαζί με τα αδέλφια του, ενώ η παρουσία του στο All Star Game ήταν τυπική, αφού αγωνίστηκε μόλις για μερικά δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει.

Την φετινή σεζόν ο Γιάννης έχει 31.8 πόντους, 12.2 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής και ενδεχόμενη απουσία του είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στους Μπακς στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την 1η θέση στην Ανατολή.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ