NBA

NBA, Ντουράντ: "Παίξαμε με την γαμ... νοοτροπία ότι θα νικήσουμε περπατώντας"

Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς
Ο Κέβιν Ντουράντ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ASSOCIATED PRESS

Ο Κέβιν Ντουράντ τα έβαλε με την νοοτροπία των Νετς στην ήττα από τους "μισούς" Κλίπερς, τονίζοντας ότι αν το Μπρούκλιν συνεχίσει έτσι θα έχει πρόβλημα.

Οι Νετς χαλάρωσαν (πολύ) περισσότερο από ότι έπρεπε κόντρα στους χτυπημένους απουσίες Κλίπερς και το πλήρωσαν με την ήττα τους με 116-120. Και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

"Χαλαρώσαμε υπερβολικά. Ήμασταν πάνω δέκα πόντους, χάναμε λέι-απ, κάναμε λάθη και δεχόμασταν αιφνιδιασμούς και τρίποντα" δήλωσε αρχικά ο Ντουράντ, πριν ξεσπάσει στην συνέχεια: "Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Ήρθαμε με μία γαμ...νη νοοτροπία, πιστεύοντας ότι θα νικήσουμε περπατώντας".

Ακολούθως ο σταρ των Νετς πρόσθεσε: "Είναι φυσιολογικό να χαλαρώνεις λίγο όταν βρίσκεις απέναντί σου μία ομάδα με απουσίες. Δεν πιστεύεις ότι μπορείς να ηττηθείς. Πόσοι παίκτες έλειπαν από τους Κλίπερς; Νομίζω ότι ήμασταν υπερβολικά χαλαροί".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Ντουράντ τόνισε: "Ελπίζω αυτή η ήττα να καθαρίσει το μυαλό μας. Να καταλάβουν όλοι τον ρόλο τους και να συνειδητοποιήσουν τι να κάνουν για το καλό της ομάδας. Αν δεν νιώθεις σκ...α μετά αοό αυτό το παιχνίδι, τότε πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ομάδες να μας κλωτσάνε τον κ...λο αν δεν προσεγγίζουμε τους αγώνες με τον σωστό τρόπο. Είναι ομαδική υπόθεση. Πρέπει να κοιτάμε κάθε κατοχή ξεχωριστά".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ