NBA

NBA, Νικς - Σίξερς: Η λίγκα παραδέχθηκε 3 λάθη των διαιτητών εναντίον της Φιλαντέλφεια στην ίδια φάση, στο κλέψιμο που έγειρε την πλάστιγγα

NBA, Νικς - Σίξερς: Η λίγκα παραδέχθηκε 3 λάθη των διαιτητών εναντίον της Φιλαντέλφεια στην ίδια φάση, στο κλέψιμο που έγειρε την πλάστιγγα
PRINTSCREEN

Ηθική δικαίωση για τους Σίξερς για το Game 2 με τους Νικς, με το NBA να παραδέχεται ότι οι διαιτητές αδίκησαν σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις την Φιλαντέλφεια στην ίδια φάση στο κλέψιμο πάνω στον Μάξι που οδήγησε στο τρίποντο του ΝτιΒιντσέντζο που έφερε τούμπα το ματς.

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία (!) λάθη έκαναν οι διαιτητές εναντίον των Σίξερς στο φινάλε του Game 2 με τους Νικς στην Νέα Υόρκη (νίκη με 104-101 των Νεοϋορκέζων, που έκαναν το 2-0 στην σειρά). Αυτό υποστήριξε το NBA στο "Two minute report" που βγαίνει μετά από κάθε ματς, σχολιάζοντας κάθε διαιτητική απόφαση των τελευταίων δύο λεπτών ενός αγώνα.

Συγκεκριμένα, η αναφορά της λίγκας αναφέρει ότι στο κλέψιμο των Νικς στον Ταϊρίς Μάξι με το σκορ στο 99-101, που οδήγησε τελικά σε τρίποντο του Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο για το 102-101, αρχικά οι διαιτητές δεν είδαν ότι ο Νικ Νερς ζητούσε τάιμ-άουτ. Στην συνέχεια δεν είδαν ότι ο Τζέιλεν Μπράνσον τράβηξε από την φανέλα τον Μάξι (ήταν φάουλ) και κατόπιν δεν αντιλήφθηκαν ότι - αφού πήρε την μπάλα ο Μάξι - ο Τζος Χαρτ τον έσπρωξε και τον έριξε στο παρκέ για να του κλέψει την μπάλα, σε ακόμα ένα φάουλ. Δείτε την φάση:

Η συγκεκριμένη αναφορά του NBA αποτελεί μία δικαίωση, έστω ηθική, για τους Σίξερς, που μετά τον αγώνα ήταν έξαλλοι, με τον Τζοέλ Εμπίντ να χαρακτηρίζει "γαμ... απαράδεκτο αυτό που έγινε" και τους Νερς, Μάξι επίσης να σχολιάζουν την διαιτησία. Αυτό βέβαια που δεν αλλάζει είναι ότι πλέον οι Νικς προηγούνται με 2-0 στην σειρά.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ