NBA

NBA, Νετς: Προς παραμονή ο Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ
Ο Καϊρί Ίρβινγκ © 2022 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την player option στο συμβόλαιό του με τους Νετς, οι προθέσεις του Μπρούκλιν δεν είναι γνωστές, ωστόσο δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στους Νετς την νέα σεζόν. Το Μπρούκλιν εμφανιζόταν πιο διστακτικό σε αυτό το ενδεχόμενο. Όπως φαίνεται πάντως, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν παρέα.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, υποστηρίζοντας ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως Νετς και Ίρβινγκ θα ακολουθήσουν κοινή πορεία. Έστω και αν για να γίνει αυτό θα χρειαστεί ο σταρ του Μπρούκλιν να δεχθεί ένα συμβόλαιο μικρότερο του μάξιμουμ, στο οποίο θα υπάρχει κάποιοι όροι (πιθανότατα για τον αριθμό των αγώνων που θα παίξει) που θα του δίνουν την δυνατότητα να φτάσει αντίστοιχα - μέσω bonus - σε αυτά τα ύψη.

Υπενθυμίζεται ότι την φετινή σεζόν ο Ίρβινγκ αγωνίστηκε μόλις σε 29 αγώνες λόγω της απόφασής του να μην εμβολιαστεί. Ο λόγος ήταν ότι μέχρι τον Απρίλιο - βάσει νομοθεσίας - δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες που γίνονταν στην Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός ομάδας, μέχρι να επιστρέψει τα Χριστούγεννα. Ο ίδιος ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μετάνιωσε για αυτή την απόφαση.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ