NBA

NBA: Οι Μπρούκλιν Νετς δεν καίγονται για να κρατήσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre
Ο Καϊρί Ίρβινγκ άφησε το savoire vivre AP PHOTO/SETH WENIG

Δυο φράσεις του GM Σον Μαρκς ήταν αρκετές για να φανεί ότι η παραμονή του Καϊρί Ίρβινγκ δεν αποτελεί προτεραιότητα των Μπρούκλιν Νετς εν όψει της offseason.

Αυτά που έζησαν οι Νετς στη διάρκεια της σεζόν 2021/22, δεν θέλουν να τα ζήσουν την επόμενη περίοδο, τα επόμενα χρόνια. Ο Καϊρί Ίρβινγκ μπήκε στη χρονιά ανεμβολίαστος, παρέμεινε ανεμβολίαστος, έμεινε εκτός ομάδας, γύρισε προς το φινάλε της κανονικής περιόδου, συντήρησε την βεντέτα με τους οπαδούς των Μπόστον Σέλτικς, αποκλείστηκε με σκούπα από την ομάδα του Ίμε Ουντόκα και πλέον ίσως πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γιατί; Διότι θα είναι free agent αν κάνει optout για να βρει μια νέα πολυετή συμφωνία, με τους παράγοντες του οργανισμού να δείχνουν με τις δηλώσεις τους πως δεν καίγονται για να τον κρατήσουν στο Μπρούκλιν.

"Θέλουμε έναν παίκτη που θα είναι πάντα διαθέσιμος, μεταξύ πολλών πραγμάτων που μας ενδιαφέρουν. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τον Καϊρί τις επόμενες εβδομάδες και από εκεί και πέρα να προχωρήσουμε προς την offseason" ήταν το σχόλιο του GM, Σον Μαρκς, που απέφυγε να πει μεγάλα λόγια, ανάλογα με εκείνα του Ίρβινγκ που δήλωνε μετά από τον αποκλεισμό από τους Σέλτικς ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στους Νετς, στο πλευρό του Κέβιν Ντουράντ. Στη φετινή σεζόν ο έμπειρος πόιντ γκαρντ είχε 27.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.8 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 37.6 λεπτά σε 29 αγώνες, ενώ το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2022/23 προβλέπει αποδοχές 36.503.300 δολαρίων.

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ