NBA

NBA, Νετς: Πίεση στον ιδιοκτήτη της ομάδας να μην προσλάβει τον Ουντόκα στην θέση του προπονητή

Ο Ίμε Ουντόκα
Ο Ίμε Ουντόκα Ⓒ 2022 LYNNE SLADKY/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα άτομα που βρίσκονται στο κοντινό περιβάλλον του ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι, πιέζουν τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να μην προσλάβει τον Ίμε Ουντόκα λόγω της τιμωρίας του έμπειρου τεχνικού.

Οι Νετς βρίσκονται στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους, με τελευταίο την τιμωρία του Καϊρί Ίρβινγκ λόγω της προώθησης ταινίας με αντισημιτικό περιεχόμενο. Αποτέλεσμα είναι η ανάγκη να έχει ανάγκη από ηρεμία, κάτι που βάζει εκ νέου σε άλλο πλαίσιο την σκέψη να είναι ο Ίμε Ουντόκα ο διάδοχος του Στιβ Νας στον πάγκο της ομάδας.

Με τον έμπειρο τεχνικό να έχει τιμωρηθεί από τους Σέλτικς με έναν χρόνο αποκλεισμό λόγω της σύναψης σχέσης με υπάλληλο της ομάδας, το Μπρούκλιν είδε - ξανά - τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του στην σκέψη ότι θα έβαζε στον οργανισμό του έναν άνθρωπο με το ιστορικό του Ουντόκα.

Αυτός είναι και ο λόγος που - σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα - άτομα του περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι, τον πιέζουν ώστε να μην προχωρήσει στην πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού.

Με βάση τα όσα αναφέρονται, ξέχωρα από το γεγονός ότι ο Ουντόκα αυτή τη στιγμή θεωρείται έτσι κι αλλιώς άτομο που κανείς δεν θέλει σχέση μαζί του, άνθρωποι από τον οργανισμό των Νετς θεωρούν ότι στην φάση που βρίσκεται η ομάδα δεν πρέπει να προκαλέσει περισσότερο.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν ο Τσάι θα λάβει υπόψη την άποψη των ανθρώπων που είναι κοντά του - αλλά και της... κοινής γνώμης - και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του ή θα προχωρήσει έτσι κι αλλιώς με τον Ουντόκα.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ