NBA

NBA, Νετς: Ο Μπεν Σίμονς θα κάνει ντεμπούτο στην preseason κόντρα στους Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την προπονητική εμφάνιση των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Καλά νέα για τους Νετς, αφού ο Μπεν Σίμονς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας στο πρώτο φιλικό της σεζόν, με αντιπάλους τους γνωστούς του Σίξερς τα χαράματα της Τρίτης (4/10, 02:30) ώρα Ελλάδος. Πατάνε παρκέ και οι Ντουράντ και Ίρβινγκ.

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους των Νετς. Όπως έγινε γνωστό, ο Μπεν Σίμονς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας, σχεδόν 8 μήνες μετά την απόκτησή του με ανταλλαγή από τους Σίξερς.

Σε ένα παιχνίδι της μοίρας μάλιστα - ή ίσως... όχι και τόσο, αφού το NBA καθόρισε το πρόγραμμα της preseason - στον πρώτο του αγώνα με την φανέλα των Νετς θα αντιμετωπίσει τους... Σίξερς. Το καλό νέο για τον Σίμονς είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στην έδρα των Νετς και όχι στην Φιλαντέλφεια, ενώ θα έχει στο πλευρό του και τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ, οι οποίοι επίσης θα είναι διαθέσιμοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίμονς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 20 Ιουνιου 2021 και το Game 7 της σειράς του δεύτερου γύρου των playoffs ανάμεσα σε Σίξερς και Χοκς (νίκη των δεύτερων με 96-103). Έκτοτε ήταν σε κόντρα με τους Σίξερς ζητώντας ανταλλαγή επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους, αρνούμενος να φορέσει την φανέλα της ομάδας. Ακολούθως παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Νετς τον Φλεβάρη του 2022, ωστόσο δεν φόρεσε την φανέλα της ομάδας λόγω ενοχλήσεων στην μέση, που τελικά τον υποχρέωσαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ