NBA

NBA, Μπακς: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι δηλωμένος ως αμφίβολος για το Game 1 με τους Πέισερς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δηλωθεί ως αμφίβολος για το Game 1 της σειράς των playoffs των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς (22/4, 02:00, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη γάμπα και στους Μιλγουόκι Μπακς υπάρχει ανησυχία για το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του στη δράση.

Τα "ελάφια" έκαναν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια με τους Πέισερς χωρίς τον Greek Freak, καθώς οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα χάσει την έναρξη της σειράς και ενδεχομένως να προλάβει κάποια παιχνίδια στη συνέχεια.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του "The Athletic", Σαμς Σαράνια, το πήγε ένα βήμα παραπέρα και ανέφερε ότι οι Μπακς φοβούνται πως ίσως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάσει όλα τα παιχνίδια της σειράς με τους Πέισερς.

Λίγες ώρες πριν το Game 1 (22/4, 02:00, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24), ο Έλληνας αστέρας εμφανίζεται δηλωμένος ως αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι και μένει να φανεί ποιο σενάριο θα επιβεβαιωθεί σχετικά με την επιστροφή του Αντετοκούνμπο στη δράση.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ