NBA

NBA: Μπακς και Γουόριορς σε μεγάλη μάχη με απουσίες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς Ⓒ 2021 JON DURR / AP IMAGES

Γιάννης και Μίντλετον, εναντίον Κάρι και Τόμπσον, με τον Τζρου Χόλιντεϊ και τον Ντρέιμοντ Γκριν εκτός. Οι Μπακς και οι Γουόριορς είναι έτοιμοι για μεγάλη μάχη στο Μιλγουόκι.

Ο 44ος αγώνας της κανονικής περιόδου, θα βρει τους Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο απέναντι στους Γουόριορς, απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA. Απέναντι στον Στεφ Κάρι, απέναντι και στον Κλέι Τόμπσον που θα αγωνιστεί απόψε (02:30, LIVE από το SPORT24) και θα ξεκουραστεί αύριο στο Σικάγο.

Οι πρωταθλητές θα έχουν ξανά στη σύνθεσή τους τον Γκρέισον Άλεν που επιστρέφει μετά από τέσσερεις αγώνες, θα έχουν και τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο - Πατ Κόνατον που είναι υγιείς, ωστόσο ο Τζορτζ Χιλ είναι αμφίβολος, ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι εκτός εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο, ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ μπήκε στο πρωτόκολο του κορονοϊού ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ δεν υπολογίζεται. Ο Λουκ Κορνέτ αποχαιρέτησε καθώς το δεκαήμερο συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε, το ίδιο και ο Τζαβόντε Σμαρτ που αντικαταστάθηκε από τον Λίντελ Γουίγκιντον, ενώ ο Τζεφ Ντάουτιν βρίσκεται στην G-League.

Οι Γουόριορς, από την άλλη, θα μπουν στο Fiserv Forum χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν που έχει ένα πρόβλημα στην γάμπα από την προθέρμανση του ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ δεν υπολογίζουν ακόμη τον δευτεροετή σέντερ Τζέιμς Γουάιζμαν και τους Μόουζες Μούντι - Κουϊντέρι Γουέδερσπουν που βρίσκονται στην G-League με την θυγατρική τους ομάδα.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ