NBA

NBA: Σάλος στις ΗΠΑ από τα 7 δευτερόλεπτα του Ντρέιμοντ Γκριν

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ASSOCIATED PRESS

Πανικός στις στοιχηματικές εταιρείες των ΗΠΑ εξαιτίας του Ντρέιμοντ Γκριν. Ζημιά πολλών εκατομμυρίων, τεράστια κέρδη για όσους χρήστες αντέδρασαν γρήγορα και προβληματισμός για παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον.

Η επιστροφή του Κλέι Τόμπσον στα παρκέ, ήταν το γεγονός της χθεσινής βραδιάς στο NBA. Μόνο που ένα γεγονός στο ματς των Γουόριορς με τους Καβαλίερς δημιούργησε πανικό στις στοιχηματικές εταιρείες και οδήγησε είτε σε τεράστια κέρδη παικτών που αντέδρασαν γρήγορα, είτε σε μεγάλη ζημιά άλλων παικτών που είδαν τα πονταρίσματά τους να πηγαίνουν στα σκουπίδια μέσα σε επτά δευτερόλεπτα!

Δέκα λεπτά πριν από το τζάμπολ, έγινε γνωστό πως ο Ντρέιμοντ Γκριν θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα των γηπεδούχων για να τιμήσει τον Κλέι Τόμπσον, αλλά αμέσως θα αντικατασταθεί εξαιτίας ενός τραβήγματος που υπέστη στην προθέρμανση. Πολλοί πρόλαβαν και στοιχημάτισαν σε under πόντους/ριμπάουντ/ασίστ, με αποτέλεσμα κάποιες από τις εταιρείες που δεν "πάγωσαν" τον στοιχηματισμό στις ειδικές επιλογές, να αναγκαστούν να πληρώσουν από τη στιγμή που ο έμπειρος φόργουορντ πήρε χρόνο συμμετοχής και έγραψε και ένα φάουλ στην στατιστική του.

Κάποιες εταιρείες δεν έχουν πληρώσει ακόμη τα κέρδη των χρηστών τους, κάποιες είχαν τεράστια ζημιά καθώς χαρακτήρισαν "κερδισμένα" τα bets των μελών τους, κάποιες επέστρεψαν τα πονταρίσματα ως μονάδα, ενώ μεγάλη ζημιά υπέστησαν και όσοι είχαν ποντάρει over πόντους/ριμπάουντ/ασίστ καθώς ο Γκριν είχε το απόλυτο μηδέν. Όπως αναφέρει το actionnetwork "αυτή η στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική για το sports betting. Πολλές εταιρείες είναι επίσημοι συνεργάτες ομάδων και λιγκών, οπότε το ζήτημα έχει πάρει μεγαλύτερη διάσταση από ποτέ".

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ