NBA

NBA, Μόρεϊ για την χαλασμένη σχέση του με τον Χάρντεν: "Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα"

Ο Ντάριλ Μόρεϊ
Ο Ντάριλ Μόρεϊ Ⓒ 2023 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Με την ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν στους Κλίπερς να έχει ολοκληρωθεί, ο Ντάριλ Μόρεϊ δήλωσε ότι θεωρεί πως η μεταξύ τους σχέση μπορεί να φτιάξει ξανά στο μέλλον, αποθεώνοντας τον "Μούσια" ως παίκτη.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι πλέον παίκτης των Κλίπερς μετά την ανταλλαγή του από τους Σίξερς. Από το περιβάλλον του έχει διαρρεύσει ότι δεν θέλει ποτέ ξανά να μιλήσει με τον Ντάριλ Μόρεϊ, τον οποίο το καλοκαίρι είχε αποκαλέσει "ψεύτη" στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από την Φιλαντέλφεια. Ο Μόρεϊ ωστόσο πιστεύει ότι κάποια στιγμή η σχέση των δύο ανδρών θα φτιάξει.

Ο πρόεδρος των Σίξερς μίλησε στα ΜΜΕ με αφορμή την ολοκλήρωση της μεγάλης ανταλλαγής και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Χάρντεν - και την χαλασμένη σχέση τους - τόνισε: "Κοιτάξτε, πιστεύω ότι ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Ήθελε ανταλλαγή και κάναμε αυτό που ήθελε. Ειλικρινά, νομίζω ότι επέλεξε να χειριστεί κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο, που εγώ δεν θα το έκανα. Ίσως νιώθει και αυτός το ίδιος για εμάς, θεωρώντας ότι έπρεπε να κινηθούμε πιο γρήγορα".

Κλείνοντας το θέμα, ο Μόρεϊ ανέφερε: "Κοιτάξτε, είναι σπουδαίος παίκτης και θα κάνει σπουδαία πράγματα για τους Σίξερς, όπως και ο Τάκερ. Είμαι χαρούμενος που πλέον βρίσκονται στην Δυτική περιφέρεια".

Για την ιστορία, οι δύο άνδρες συνυπήρξαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στους Ρόκετς το 2012, όταν ο Μόρεϊ (που τότε ήταν GM του Χιούστον) απέκτησε τον "Μούσια" με ανταλλαγή από τους Θάντερ. Έκτοτε οι δύο τους είχαν στενή σχέση, με τον Μόρεϊ να χτίζει όλη την ομάδα του Χιούστον γύρω από τον Χάρντεν και τα δυνατά του σημεία, στηριζόμενος στην δύναμη των αριθμών. Αυτό εκτόξευσε την καριέρα και των δύο, οι οποίοι συνεργάστηκαν στην συνέχεια και στους Σίξερς, μέχρι που χάλασε η σχέση τους.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ