NBA

NBA: Με σύνθεση ανάγκης οι Λέικερς, δεν παίζει ο ΛεΜπρόν απέναντι στους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αντίπαλο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με αντίπαλο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς Ⓒ 2022 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Μεγάλη ευκαιρία για τους Μπακς τα ξημερώματα στο Λος Άντζελες, απέναντι στους Λέικερς που θα παραταχθούν με σύνθεση ανάγκης μετά από τις προσθαφαιρέσεις στο φινάλε της Trade Deadline.

Κρίσιμο ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/2) στο Στέιπλς Σέντερ, με τους Λέικερς να υποδέχονται τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο (05:00, LIVE από το matchcenter του SPORT24) που μετρούν οκτώ σερί νίκες και έχουν φρεσκάρει το ρόστερ τους το οποίο αποφορτίστηκε για χάρη του Τζέι Κράουντερ.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στη σύνθεσή τους, ο Άντονι Ντέιβις αναμένεται να αγωνιστεί και από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που οδηγούν ουσιαστικά σε σύνθεση ανάγκης. Αποχώρησαν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον κι ο Ντέιμιαν Τζόουνς με προορισμό τους Γιούτα Τζαζ, ο Πάτρικ Μπέβερλι με προορισμό τους Ορλάντο Μάτζικ κι ο Τόμας Μπράιαντ με προορισμό τους Ντένβερ Νάγγετς.

Οι "νέοι" Ντ'Άντζελο Ράσελ, Μαλίκ Μπίσλι, Τζάρεντ Βάντερμπιλτ, Ντέιβον Ριντ, Μο Μπάμπα δεν έχουν φτάσει στο Λος Άντζελες, με τον Ντάρβιν Χαμ να υπολογίζει στους Τρόι Μπράουν, Γουένιεν Γκέιμπριελ, Ντένις Σρούντερ, Λόνι Γουόκερ, Όστιν Ριβς, Μαξ Κρίστι, Ρούι Χατσιμούρα, Άντονι Ντέιβις. Οι Μπακς δεν θα έχουν τον Τζο Ινγκλς και τον Μπόμπι Πόρτις.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ