NBA

NBA, Μάικλ Πόρτερ: Μπλεξίματα με το νόμο και για τρίτο αδελφό του φόργουορντ των Νάγκετς

Ο Μάικλ Πόρτερ
Ο Μάικλ Πόρτερ Ⓒ 2024 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την οικογένεια του Μάικλ Πόρτερ, αφού και τρίτος αδελφός του φόργουορντ των Νάγκετς είχε πρόβλημα με το νόμο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για τον Μάικλ Πόρτερ και την οικογένειά του. Το νέο χτύπημα ήρθε από έναν ακόμα αδελφό του φόργουορντ των Νάγκετς, τον Τζεβόν Πόρτερ, ο οποίος συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Τζεβόν Πόρτερ φοιτά - και αγωνίζεται - στο κολέγιο του Πέπερντάιν. Έχει ύψος 2.11 μέτρα, είναι δευτεροετής και αγωνίζεται στις δύο θέσεις των ψηλών, έχοντας φέτος 16.2 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής. Με βάση όσα έγιναν γνωστά, λίγο μετά την σύλληψή του έμεινε ελεύθερος.

Η σύλληψη του Τζεβόν Πόρτερ ωστόσο ήταν το τρίτο χτύπημα για τον Μάικλ Πόρτερ και την οικογένειά του τις τελευταίες εβδομάδες, αφού ήρθε μετά τον ισόβιο αποκλεισμό του Τζοντέι Πόρτερ από το NBA για παράνομο στοιχηματισμό και την καταδίκη του Κόμπαν Πόρτερ σε 6 χρόνια φυλάκιση, επειδή τον περασμένο Ιανουάριο (2023) είχε εμπλακεί σε τροχαίο που στοίχησε την ζωή σε μία κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τζεβόν, Κόμπαν και Τζοντέι Πόρτερ είναι οι τρεις μικρότεροι αδελφοί του φόργουορντ του Νάγκετς. Συνολικά ο Μάικλ Πόρτερ έχει 7 αδέλφια.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ