NBA

NBA: Ο αδελφός του Μάικλ Πόρτερ των Νάγκετς συνελήφθη επειδή ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Ο Μάικλ Πόρτερ με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Μάικλ Πόρτερ με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2023 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τον Μάικλ Πόρτερ και την οικογένειά του, αφού ο αδελφός του, Κόμπαν, συνελήφθη επειδή θεωρήθηκε υπεύθυνος θανατηφόρου τροχαίου στο Ντένβερ λόγω απρόσεκτης οδήγησης.

Ο Μάικλ Πόρτερ απουσίασε από τον τελευταίο αγώνα των Νάγκετς (ήττα με 101-99 από τους Θάντερ) για προσωπικούς λόγους. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο λόγος ήταν πράγματι πάρα πολύ σοβαρός.

Σύμφωνα με αναφορές στις ΗΠΑ, ο αδελφός του φόργουορντ των Νάγκετς, Κόμπαν Πόρτερ, συνελήφθη επειδή ενεπλάκη ως οδηγός σε θανατηφόρο τροχαίο, όπου έχασε την ζωή του ο οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε. Ο αδελφός του σταρ των Νάγκετς κατηγορείται για πρόκληση δυστυχήματος και παράτολμη/απρόσεκτη οδήγηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κόμπαν Πόρτερ είναι ένα από τα εφτά αδέλφια του Μάικλ Πόρτερ. Είναι 21 χρονών, βρίσκεται στην δεύτερη σεζόν του στο Κολέγιο του Ντένβερ και δεν προβλεπόταν να αγωνιστεί φέτος, αφού αναρρώνει από επέμβαση που υποβλήθηκε λόγω ρήξης χιαστού. Στην περσινή (2021/22), πρώτη του, σεζόν στο Κολέγιο αριθμούσε 11.4 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο με 41.3% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ