NBA

Το NBA επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό στον Τζοντέι Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό

Το NBA επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό στον Τζοντέι Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό
2024 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η έρευνα του NBA για τον Τζοντέι Πόρτερ απέδειξε ότι ο 24χρονος παίκτης των Ράπτορς συμμετείχε σε παράνομο στοιχηματισμό. Ως εκ τούτου η Λίγκα τον απέβαλε δια βίου από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι πόρτες του NBA έκλεισαν μια για πάντα για τον Τζοντέι Πόρτερ. Ο παίκτης των Τορόντο Ράπτορς υπέπεσε σε ένα "θανάσιμο αμάρτημα" όπως δήλωσε προ ημερών ο Κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ και θα το πληρώσει με ισόβιο αποκλεισμό. Ο 24χρονος ύψους 2μ.11 ψηλός μπήκε στο στόχαστρο του NBA για ύποπτο στοιχηματισμό και έπειτα από την έρευνα που έγινε αποδείχθηκε ότι όντως είχε συμμετοχή.

"Η έρευνα διαπίστωσε ότι πριν από τον αγώνα των Ράπτορς στις 20 Μαρτίου, ο Πόρτερ αποκάλυψε εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του σε ένα άτομο που γνώριζε ότι στοιχιματίζει στο NBA. Ένα άλλο άτομο με το οποίο ο Πόρτερ συνδέθηκε και ήξερε ότι ήταν επίσης παίκτης στοιχήματος, έβαλε στη συνέχεια ένα στοίχημα ύψους 80.000 δολαρίων για να κερδίσει 1.1 εκατομμύρια δολάρια, στοιχηματίζοντας ότι ο Πόρτερ θα είχε χαμηλότερη απόδοση στο παιχνίδι της 20ης Μαρτίου.

Επιπλέον, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2024, ενώ ταξίδευε με τη θυγατρική ομάδα των Ράπτορς για αγώνες στην G-League, ο Πόρτερ στοιχημάτισε σε τουλάχιστον 13 παιχνίδια τπυ NBA χρησιμοποιώντας τον διαδικτυακό λογαριασμό στοιχηματισμού ενός συνεργάτη του", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λίγκας.

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ