NBA

NBA, Λόνζο Μπολ: "Θα ξαναπαίξω μπάσκετ, είμαι μόνο 25 ετών"

Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς
Ο Λόνζο Μπολ με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2021 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λόνζο Μπολ δήλωσε ότι πιστεύει πως παρά τους φόβους που εκφράζονται για την καριέρα του θα ξαναπαίξει μπάσκετ, τονίζοντας ότι είναι μόνο 25 ετών.

Το θέμα της αποθεραπείας του Λόνζο Μπολ είναι ένα από τα πλέον στενάχωρα στο NBA. Ο ταλαντούχος γκαρντ έχει να αγωνιστεί στην κορυφαία λίγκα του κόσμου από τις 14 Ιανουαρίου 2022. Μετά και το τρίτο χειρουργείο που υποβλήθηκε στο γόνατο εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για την καριέρα του. Ο ίδιος όμως παραμένει αισιόδοξος.

Ο γκαρντ των Μπουλς ετοιμάζεται να χάσει την δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του, με τους "Ταύρους" να παίρνουν την disabled player exception για αυτό τον λόγο. Στην Media Day του Σικάγο ωστόσο ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε. "Σίγουρα σχεδιάζω να παίξω ξανά. Μετά την τρίτη εγχείρηση που έκανα αισθάνομαι ότι πηγαίνω καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω κανένα πισωγύρισμα" δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

"Για εμένα, το θέμα είναι να έχω το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσω να δουλεύω. Είμαι μόνο 25 ετών. Δεν μπορούσα να ελέγξω αν θα τραυματιστώ ή όχι. Απλώς συνέβη και είναι μέρος της καριέρας μου. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο".

Κλείνοντας, ο Μπολ τόνισε: "Προσπαθώ να μένω θετικός. Δεν κοιτάζω τα αρνητικά, αλλά τι μπορώ να κάνω για να βελτιώνομαι και με αυτό το σκεπτικό ξυπνάω και ζω κάθε μέρα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ