NBA

NBA: Οι Μπουλς πήραν την Disabled Player Exception των 10.2 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω Λόνζο Μπολ

NBA: Οι Μπουλς πήραν την Disabled Player Exception των 10.2 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω Λόνζο Μπολ
AP PHOTO/CHARLES REX ARBOGAST

Ο Λόνζο Μπολ δεν θα πατήσει παρκέ τη σεζόν 2023/24 και οι Σικάγο Μπουλς κατάφεραν να εξασφαλίσουν την Disabled Player Exception ύψους 10.2 εκατομμυρίων δολαρίων που προσφέρει το NBA για τέτοιες περιπτώσεις.

Στα πιτς θα παραμείνει ολόκληρη τη σεζόν 2023/24 ο Λόνζο Μπολ, μετά και από την τρίτη επέμβαση που έκανε στο αριστερό του γόνατο. Κάπως έτσι, οι Μπουλς αιτήθηκαν και πήραν από το NBA την Disabled Player Exception η οποία φτάνει στα 10.2 εκατομμύρια δολάρια.

Με το συγκεκριμένο ποσό η ομάδα από το Σικάγο μπορεί να κάνει trade για κάποιον παίκτη που βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ή να αποκτήσει κάποιον αθλητή με μονοετές συμβόλαιο ή και να αποκτήσει κάποιον παίκτη που έχει γίνει waived από άλλη ομάδα της Λίγκας.

Σε ό,τι αφορά τον Μπολ, ο 25χρονος πόιντ γκαρντ των Ταύρων δεν έχει πατήσει παρκέ από τον Ιανουάριο του 2022 και οι φόβοι πως η καριέρα του θα ολοκληρωθεί πρόωρα και άδοξα είναι ορατοί. Ο Μπολ έχει 11.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 32.5 λεπτά σε 252 αγώνες μέχρι στιγμής, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του με τους Μπουλς ολοκληρώνεται το 2025.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ