NBA

Ο Λόνζο Μπολ ξαναμπαίνει στο χειρουργείο, φόβοι για την καριέρα του στο NBA

Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) during NBA action against New York Knicks, Thursday Dec. 2, 2021, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Chicago Bulls guard Lonzo Ball (2) during NBA action against New York Knicks, Thursday Dec. 2, 2021, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER / ASSOCIATED PRESS

Φόβοι ότι ίσως η καριέρα του Λόνζο Μπολ να φτάνει προς το τέλος της εκφράζονται στις ΗΠΑ, καθώς ο 25χρονος πόιντ γκαρντ θα υποβληθεί σε τρίτη επέμβαση στο αριστερό γόνατο και θα χάσει και τη σεζόν 2023/24.

Την πόρτα του χειρουργείου για τρίτη φορά θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο Λόνζο Μπολ. Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς δεν έχει πατήσει παρκέ από τον Ιανουάριο του 2022, ήταν ούτως ή άλλως εκτός για την τρέχουσα περίοδο και θα χάσει όπως όλα δείχνουν και ολόκληρη την επόμενη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα βάλει πρόωρο τέλος εξαιτίας του προβλήματος στο αριστερό του γόνατο.

Σε πέντε σεζόν στο NBA ο Μπολ έχει 11.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 32.5 λεπτά σε 252 αγώνες. Το συμβόλαιό του με τους Μπουλς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο σε περίπτωση που οι τραυματισμοί του χαρακτηρισθούν career-ending, τότε η ομάδα του Σικάγο θα τον πληρώσει, χωρίς όμως τα χρήματά του να βαραίνουν το salary cap της.

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ