NBA

NBA, Λέικερς: Ψάχνονται για να πάρουν πακέτο ΝτεΡόζαν - Βούτσεβιτς από τους Μπουλς

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με την φανέλα των Μπουλς
Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με την φανέλα των Μπουλς Ⓒ 2022 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Λέικερς συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν την ομάδα τους μέσω ανταλλαγών, έχοντας πλέον βάλει στο στόχαστρό τους το δίδυμο των ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Νίκολα Βούτσεβιτς των Μπουλς.

Οι Λέικερς έχουν βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, ωστόσο το ρεκόρ τους παραμένει αρνητικό (11-15) και βρίσκονται εκτός playoffs. Απολύτως λογικά συνεχίζουν να ψάχνουν την αγορά, με νέα αμερικανικά δημοσιεύματα να τους συνδέουν με τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Νίκολα Βούτσεβιτς των Μπουλς.

Με το Σικάγο να μην έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν - αφού η ομάδα βρίσκεται εκτός play-in τουρνουά στην Ανατολή - φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις για... rebuilding. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, οι πρώτοι παίκτες που θα βγουν στο... σφυρί είναι οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Νίκολα Βούτσεβιτς, αφού αμφότεροι έχουν αξία στην αγορά και έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια.

Κάπου εδώ είναι που μπαίνουν στην εξίσωση οι Λέικερς. Το Λ.Α είναι γνωστό ότι ψάχνει για έναν σέντερ που θα ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του, αλλά και έναν σκόρερ. Οι Βούτσεβιτς και ΝτεΡόζαν αποτελούν τον... ορισμό αυτών που ψάχνουν, με το Λ.Α να έχει στο μυαλό του να φτιάξει ένα πακέτο γύρω από τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, δύο ντραφτ πικ πρώτου γύρου και κάποιους παίκτες ακόμα.

Προς το παρόν οι όποιες σκέψεις παραμένουν σκέψεις, αφού οι Μπουλς εξακολουθούν να θέλουν να παλέψουν να μπουν στα playoffs. Αν όμως συνεχίσουν να έχουν κακή πορεία, τότε δεν αποκλείεται οι συζυτήσεις να γίνουν πιο... ζεστές.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ