NBA

NBA, Λέικερς: Ο Τσαρλς Λι είναι το δεύτερο μέλος του επιτελείου των Μπακς που προσέγγισαν για τη θέση του head coach

Atlanta Hawks assistant coach Charles Lee poses for a photo at NBA basketball media day, Monday, Sept. 29, 2014, in Atlanta. (AP Photo/David Goldman)
Atlanta Hawks assistant coach Charles Lee poses for a photo at NBA basketball media day, Monday, Sept. 29, 2014, in Atlanta. (AP Photo/David Goldman) © 2014 DAVID GOLDMAN / AP IMAGES

Οι Λος Άντζελες Λέικερς χτυπούν όποια πόρτα βρουν έστω λίγο ανοιχτή, προκειμένου να καλύψουν το κενό στην τεχνική ηγεσία τους. Εσχάτως, προσέγγισαν δεύτερο προπονητή από το επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς.

Περίπου ένα μήνα μετά από το φινάλε της regular season στο ΝΒΑ, οι Λος Άντζελες Λέικερς εξακολουθούν να ψάχνουν τον άνθρωπο που θα πάρει την προπονητική σκυτάλη από τον Φρανκ Βόγκελ. Οι άνθρωποι των "Λιμνανθρώπων" χτυπούν διαρκώς πόρτες, σε μια προσπάθεια να εξερευνήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εναλλακτικές. Στόχος; Να περιορίσουν τις πιθανότητες λάθους και να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή περίπτωση, στον προπονητή που θα τους επαναφέρει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου στο ΝΒΑ.

Εσχάτως μάλιστα, ξαναχτύπησαν την πόρτα των Μιλγουόκι Μπακς. Όχι για τον Ντάρβιν Χαμ όμως, αλλά για ένα άλλο μέλος του επιτελείου των "Ελαφιών". Ο λόγος για τον Τσαρλι Λι, ο οποίος βρίσκεται στο coaching staff του Μιλγουόκι από το 2018, όντας ένας εκ των συνεργατών του Μάικ Μπούντενχολζερ.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ