NBA

NBA, Λέικερς: Θέλουν τον Ντάρβιν Χαμ των Μπακς για την θέση του προπονητή

Ο Ντάρβιν Χαμ
Ο Ντάρβιν Χαμ Ⓒ 2022 MATT KELLEY/ ASSOCIATED PRESS

Οι Λέικερς ξεκίνησαν την αναζήτηση προπονητή και ζήτησαν (και πήραν) άδεια από τους Μπακς για να περάσουν από συνέντευξη τον Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος είναι ένας εκ των ασίσταντ του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Φρανκ Βόγκελ έχει ξεκινήσει πλέον στους Λέικερς και το πρώτο όνομα βρήκε ήδη στην επιφάνεια: Ντάρβιν Χαμ.

Ο Χαμ είναι ένας από τους άμεσους βοηθούς του Μάικ Μπουντενχόλζερ στους Μπακς από το 2018 και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ασίσταντ κόουτς στο NBA. Έχοντας αυτό υπόψη, το Λ.Α ζήτησε άδεια από το Μιλγουόκι για να περάσει από συνέντευξη τον 49χρονο τεχνικό, παίρνοντας θετική απάντηση.

Ο Χαμ είναι παλιός γνώριμος των Λείκερς, αφου είχε διατελέσει ασίσταντ κόουτς του Μάικ Μπράουν (και αργότερα των Μπέρνι Μπίκερσταφ και Μάικ Ντ' Αντόνι) την διετία 2011-13, πριν αποχωρήσει για τους Χοκς για να βρεθεί στο πλευρό του Μπουντενχόλζερ. Έκτοτε είναι ο άμεσος βοηθός του τεχνικού των Μπακς, αφού ήταν μαζί για μία πενταετία στην Ατλάντα (2013-2018) και από το 2018 στους Μπακς.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ