NBA

NBA, Κλίπερς: Ο Λέοναρντ αναμένεται να αγωνιστεί σε φιλικά στην preseason

Ο Καουάι Λέοναρντ σε σγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς
Ο Καουάι Λέοναρντ σε σγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ / ASSOCIATED PRESS

Ο Κουάι Λέοναρντ μπαίνει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του στο γόνατο, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βάσει προγραμματισμού προβλέπεται να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει η προετοιμασία των Κλίπερς και να αγωνιστεί σε κάποια φιλικά.

Τα ενθαρρυντικά νέα για την αποθεραπεία του Κουάι Λέοναρντ συνεχίζουν να έρχονται στους Κλίπερς. Σχεδόν έναν μήνα μετά την είδηση ότι σύντομα θα συμμετείχε σε καταστάσεις 5 εναντίον 5 στις προπονήσεις, από το περιβάλλον της ομάδας του Λ.Α ανέφεραν ότι θα είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο All Star φόργουορντ συνεχίζει να προπονείται σκληρά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο (ρήξη χιαστού) που υπέστη στο Game 4 του δεύτερου γύρου των NBA Playoffs του 2021 που τον υποχρέωσε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αναμένεται να πάρει μέρος σε κάποια φιλικά των Κλίπερς τον Οκτώβριο.

Όπως γίνεται σαφές, η ομάδα του Λ.Α θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική μαζί του, με τον Λέοναρντ έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια να αποφεύγει να αγωνίζεται σε back to back παιχνίδια προκειμένου να είναι στο 100% όταν ξεκινούν τα playoffs.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ