NBA

NBA, Κλίπερς: Αμφίβολος ο Λέοναρντ για το Game 4 με τους Μάβερικς

Ο Κουάι Λέοναρντ
Ο Κουάι Λέοναρντ Ⓒ 2023 JED JACOBSOHN/ ASSOCIATED PRESS

Άσχημα νέα για τους Κλίπερς, αφού η συμμετοχή του Κουάι Λέοναρντ στο Game 4 με τους Μάβερικς έχει χαρακτηριστεί ως αμφίβολη λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται ο σταρ της ομάδας στο δεξιό γόνατο.

Οι Κλίπερς είναι πολύ πιθανό να παραταχθούν χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ στο κρίσιμο Game 4 με τους Μάβερικς, αφού ο All Star φόργουορντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο.

Το Λ.Α χαρακτηρίζει ως "αμφίβολη" την συμμετοχή του Λέοναρντ, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι μοιρασμένες. Ο ταλαντούχος φόργουορντ αγωνίστηκε κανονικά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς με το Ντάλας, επιστρέφοντας από απουσία 22 ημερών, ωστόσο φαίνεται ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι σε αυτούς τους δύο αγώνες είχε 12 πόντους και 8 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.8% στα σουτ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Με τους Μάβερικς να προηγούνται με 2-1 στην σειρά και το Game 4 να διεξάγεται στο Ντάλας, είναι σαφές πως αν ο Λέοναρντ δεν αγωνιστεί τότε το πλήγμα θα είναι τεράστιο για τους Κλίπερς, αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ