ΑΓΟΡΑ

Οι πελάτες της VW έχουν ένα νέο εξουσιοδοτημένο έμπορο και συνεργάτη service στην Αλεξανδρούπολη

VW Karalelekis
VW Karalelekis VW

H εταιρεία του Δημήτρη Καραλελέκη με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο του αυτοκινήτου εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών Volkswagen στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Kosmocar Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda & Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συνεχίζει να επενδύει στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service με την ένταξη ενός νέου Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου & Συνεργάτη Service Volkswagen, του κ. Δημήτρη Καραλελέκη.

VW Karalelekis
VW Karalelekis VW

Οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στον Κόμβο Αεροδρομίου, στην Ανατολική Έξοδο της Εγνατίας Οδού στην Αλεξανδρούπολη, φιλοξενούν όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen. Παράλληλα, διατίθενται οι κορυφαίες After Sales υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και φανοποιεία/ βαφή, όπως ακριβώς ορίζουν τα υψηλά πρότυπα και προδιαγραφές του κατασκευαστή.

VW Karalelekis
VW Karalelekis VW


Mέσω σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, προσωπικού υψηλής τεχνογνωσίας, ευρείας γκάμας γνησίων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, εξασφαλίζεται η άψογη λειτουργικά και ασφαλής οδηγική συμπεριφορά κάθε αυτοκινήτου. Έτσι, παρέχεται στον πελάτη οδηγό, η ευκαιρία να γνωρίσει όλον τον «κόσμο» της μάρκας Volkswagen και να βιώσει μία ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία.

TAGS ΑΓΟΡΑ VW COMMERCIAL VEHICLES VOLKSWAGEN KOSMOCAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ