NBA

NBA, Κλίπερς: Αμφίβολος ο Λέοναρντ για το Game 2 με τους Μάβερικς

Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) reacts in the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 23, 2024, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (2) AP

Ο Κουάι Λέοναρντ εξακολουθεί να μην βρίσκεται στο 100% λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο δεξιό γόνατο, με την συμμετοχή του στο Game 2 με τους Μάβερικς να χαρακτηρίζεται από τους Κλίπερς ως αμφίβολη.

Ο Κουάι Λέοναρντ απουσίασε από το Game 1 με τους Μάβερικς, στην νίκη των Κλίπερς με 109-97. Και, όπως φαίνεται, μάλλον είναι πιθανό να απουσιάσει και από το Game 2 της σειράς στο Λ.Α.

Οι Κλίπερς χαρακτηρίζουν αυτή τη στιγμή ως αμφίβολη την συμμετοχή του σταρ τους λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο, με τον Ταϊρόν Λου να δηλώνει ότι "θα δούμε τι θα γίνει στην τελευταία προπόνηση πριν αποφασίσουμε", προσθέτοντας πάντως ότι πρόκειται απλώς για χαλάρωμα και όχι για προπόνηση με επαφές.

Ο Λέοναρντ έχει να αγωνιστεί από τις 31 Μαρτίου λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο, στο οποίο στο παρελθόν έχει υποστεί - σε διαφορετικές περιόδους - ρήξη χιαστού και ρήξη μηνίσκου, με τους Κλίπερς να θέλουν να τον προστατεύσουν όσο μπορούν.

Την φετινή σεζόν ο Λέοναρντ είχε 23.7 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο με 41.7% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ