NBA

NBA, Καμ Τζόνσον για τα σενάρια ανταλλαγής του για Ντουράντ: "Οι Σανς θα κάνουν το καλύτερο για αυτούς κι εγώ για μένα"

Ο Κάμερον Τζόνσον των Σανς
Ο Κάμερον Τζόνσον των Σανς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Καμ Τζόνσον των Σανς κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία ότι θα είναι σε πιθανό πακέτο ανταλλαγής για χάρη του Κέβιν Ντουράντ και έδωσε την απόλυτα επαγγελματική απάντηση.

Ο Κέβιν Ντουράντ τάραξε τα νερά του NBA όταν ζήτησε ανταλλαγή από τους Νετς, βάζοντας ψηλά στην λίστα του τους Σανς και τους Χιτ. Έναν μήνα αργότερα παραμένει παίκτης των Νετς, αλλά τα σενάρια συνεχίζουν να υφίστανται. Και ένα από αυτά εμπλέκει τον Καμ Τζόνσον των Σανς.

Ο νεαρός φόργουορντ έχει δει το όνομά του να εμπλέκεται ως πιθανό αντάλλαγμα, κάτι που ισχύει και για αρκετούς ακόμα συμπαίκτες του (Μίκαλ Μπρίτζες, Κάμερον Πέιν και - πριν υπογράψει επέκταση συμβολαίου - ΝτιΆντρε Έιτον), με τον ίδιο ωστόσο να είναι απόλυτα ψύχραιμος όταν κλήθηκε σε συνέντευξή του να το σχολιάσει αυτό.

"Έκανα προπόνηση όταν έμαθα την σχετική είδηση και δεν πίστευα τι θα ακολουθήσει" δήλωσε αρχικά ο Τζόνσον για το πώς έμαθε για το αίτημα του Ντουράντ, για να προσθέσει: "Ξαφνικά αρχίζω να διαβάζω το όνομά μου ως πιθανό αντάλλαγμα, αλλά και τα ονόματα του Μπρίτζες και του Έιτον. Αυτή όμως είναι η δουλειά μας".

Ακολούθως ο Τζόνσον έκλεισε το θέμα μιλώντας σχεδόν κυνικά, δείχνοντας ότι καταλαβαίνει τι συμβαίνει στο NBA: "Αν γίνει κάτι, αν αυτό είναι το πλάνο του Θεού, τότε πρέπει να το δεχθείς. Οι Σανς θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για αυτούς για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά και εγώ - όπως κάθε παίκτης οφείλει - θα κάνω το καλύτερο για εμένα ώστε να έχω μία μεγάλη καριέρα και να είμαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ".

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ