NBA

NBA, Ίρβινγκ: "Είχαμε ατυχίες, όπως πέρυσι που ήρθε να με κόψει ο Αντετοκούνμπο και το πόδι του έτυχε να είναι κάτω από μένα"

NBA, Ίρβινγκ: "Είχαμε ατυχίες, όπως πέρυσι που ήρθε να με κόψει ο Αντετοκούνμπο και το πόδι του έτυχε να είναι κάτω από μένα"
PRINTSCREEN

Σε μία διφορούμενη δήλωση προχώρησε ο Καϊρί Ίρβινγκ όταν κλήθηκε να μιλήσει για τις ατυχίες των Νετς, αναφέροντας τον περσινό του τραυματισμό στα playoffs κόντρα στους Μπακς όταν πάτησε στο πόδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον τρόπο που έθεσε το ζήτημα να δημιουργεί την εντύπωση ότι κατηγόρησε τον σταρ του Μιλγουόκι.

Σε μία βραδιά που ο περισσότερος κόσμος στάθηκε στην δήλωση του Καϊρί Ίρβινγκ ότι δεν θα εμβολιαστεί, υπήρξε μία άλλη ατάκα του που πέρασε στα ψιλά, αλλά αρκετές ώρες αργότερα φάνηκε να δημιουργεί θόρυβο. Μία ατάκα του σχετικά με τον περσινό τραυματισμό του στα playoffs κόντρα στους Μπακς, όταν "γύρισε" τον αστράγαλό του επειδή προσγειώθηκε στο πόδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ των Νετς κλήθηκε κάποια στιγμή να σχολιάσει τις ατυχίες και τους τραυματισμούς των Νετς την τελευταία διετία, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην έχουν καταφέρει να συνυπάρξουν στο παρκέ αρκετές φορές αυτός και οι Χάρντεν και Ντουράντ. Και η απάντησή του ήταν τέτοια που ερμηνεύτηκε από κάποιους ως αιχμή προ τον Γιάννη σχετικά με τον περσινό τραυματισμό του.

"Είναι πολλά που πρέπει να διαχειριστούμε. Αυτό που θέλαμε και θέλουμε να γίνουμε μέσα από τις ατυχίες" δήλωσε αρχικά ο Ίρβινγκ, για να προσθέσει: "Πέρυσι στα playoffs αρχικά τραυματίστηκε ο Χάρντεν και μετά σε έναν αγώνα πήγα να σουτάρω και ήρθε ο Γιάννης (σ.σ Αντετοκούνμπο) και το πόδι του απλώς έτυχε να βρίσκεται από κάτω μου και τραυματίστηκα". Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η συγκεκριμένη ατάκα του Ίρβινγκ θεωρήθηκε διφορούμενη από κάποιους, αφού υπήρξε η άποψη ότι υπονόησε πως ο Γιάννης προσπάθησε να τον τραυματίσει. Την ίδια στιγμή, αρκετοί υποστήριξαν ότι δεν υπάρχουν αιχμές από τον Ίρβινγκ παρά απλή καταγραφή των όσων συνέβησαν στους Νετς, έχοντας ως επιχείρημα ότι ποτέ μέχρι τώρα - ούτε καν πέρυσι που δικαιολογημένα θα ήταν πικραμένος από τον τραυματισμό του - ο Ίρβινγκ δεν είχε υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, τα social media έκαναν πάλι την δουλειά τους.

Για την ιστορία, κλείνοντας το θέμα των ατυχιών των Νετς ο σταρ Ίρβινγκ πρόσθεσε: "Φέτος έχουμε την δική μου κατάσταση, αλλά και τον Ντουράντ να είναι τώρα τραυματίας. Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πράγματα που η ζωή αναλαμβάνει.

Όταν είσαι στο παρκέ όλα μπορούν να συμβούν και το να είσαι μέρος της ομάδας είναι να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Είναι δύσκολο όμως να σκέφτεσαι πώς μαζευτήκαμε όλοι μαζί και ακόμα δεν έχουμε παίξει 20 παιχνίδια οι τρεις μας".

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ