NBA

NBA, Ιγκουοντάλα για το επεισόδιο Γκριν-Πουλ: "Οικογενειακή υπόθεση, μαλ...ιες όσα άλλα γράφτηκαν"

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα πήρε θέση μέσω twitter για τον τσακωμό ανάμεσα σε Ντρέιμοντ Γκριν και Τζόρνταν Πουλ που βγήκε στην δημοσιότητα στηρίζοντας τους δύο συμπαίκτες του, προσθέτοντας πως τα άλλα πράγματα που γράφτηκαν δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.

Ο τσακωμός του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Τζόρνταν Πουλ που ολοκληρώθηκε με γροθιά του πρώτου στον δεύτερο έβαλε στο επίκεντρο τους Γουόριορς για λάθος λόογυς. Ο Άντρε Ιγκουοντάλα ωστόσο θέλησε να βάλει το θέμα στην σωστή του βάση.

Με διάφορα δημοσιεύματα - που ξεκίνησαν από το "Yahoo! Sports" - να αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν επειδή ο Πουλ φάνηκε να έχει αλλάξει λίγο τον χαρακτήρα του λόγω των συζητήσεων για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, ο Ιγκουοντάλα ξέσπασε μέσω twitter, μπαίνοντας ασπίδα και για τους δύο συμπαίκτες του.

"Αυτό που δεν θα κάνουμε, είναι να μιλήσουμε... τρελά για τον νεαρό φίλο μου, Τζόρνταν Πουλ... Σπουδαίος χαρακτήρας ως παιδί... Με χάσατε με όλες τις άλλες μαλ...ιες που γράφτηκαν... απευθείας από την 'ΠΗΓΗ'" έγραψε αρχικά ο Ιγκουοντάλα, για να προσθέσει σε επόμενο tweet: "Και είναι οικογενειακή υπόθεση και με τον αδελφό μου, Ντρέιμοντ Γκριν...".

Δείτε τα δύο post του Ιγκουοντάλα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ