NBA

NBA: Η απίστευτη ιστορία του Μπάρκλεϊ για τον Σάκλεφορντ και τα φάουλ που έκανε επίτηδες στα εντός έδρας ματς των Σίξερς

Ο Τσαρλς Σάκλεφορντ
Ο Τσαρλς Σάκλεφορντ INTIME

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε μία απίστευτη ιστορία από την εποχή που ήταν συμπαίκτης στους Σίξερς με τον Τσαρλς Σάκλεφορντ, όπου ο μετέπειτα παίκτης του Άρη και του ΠΑΟΚ έκανε επίτηδες φάουλ στους εντός έδρας αγώνες της Φιλαντέλφεια για να μην τον βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας.

Ο συγχωρεμένος Τσαρλς Σάκλεφορντ έχει σημαδέψει με τον δικό του τρόπο το ελληνικό μπάσκετ με τα περάσματά του από Άρη και ΠΑΟΚ. Πριν έρθει στην Ευρώπη όμως, είχε προλάβει να χαραμίσει την ευκαιρία του να καθιερωθεί στο NBA λόγω του χαρακτήρα του. Και μία ιστορία που μοιράστηκε ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δείχνει έναν από τους λόγους που συνέβη αυτό.

Ο "Sir Charles" σχολίασε στο πλαίσιο της εκπομπής "Inside The NBA" το περιστατικό με τον οπαδό των Μάβερικς που έσπρωξε την μητέρα και την σύζυγο του Κρις Πολ. Με την συζήτηση όμως - ως συνήθως σε αυτή την εκπομπή - να πηγαίνει σε σκηνικά από το παρελθόν, θυμήθηκε μία δική του από την εποχή που αγωνιζόταν στους Σίξερς και ήταν συμπαίκτης με τον Σάκλεφορντ την σεζόν 1991/92. Και αυτά που είπε προκάλεσαν γέλιο στο στούντιο.

Με τους οπαδούς των Σίξερς να είναι γνωστοί για το γεγονός ότι συχνά κράζουν τους παίκτες της δικής τους ομάδας, ο Μπάρκλεϊ αποκάλυψε ότι ο Σάκλεφορντ είχε φτάσει στο σημείο να κάνει στο ξεκίνημα των αγώνων επίτηδες δύο μαζεμένα φάουλ προκειμένου να περάσει στον πάγκο. Ο λόγος; Δεν άντεχε αυτά που άκουγε.

"Όταν έπαιζα για τους Σϊξερς, υπήρχαν πράγματα που έλεγαν σε εμάς που ήταν σκληρά. Έπαιζα με έναν συμπαίκτη που έκανε επίτηδες δύο γρήγορα φάουλ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι" ανέφερε αρχικά ο Μπάρκλεϊ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Κάποια στιγμή τον ρωτήσαμε γιατί το κάνει και απάντησε 'επειδή δεν αντέχω αυτά που λένε από την εξέδρα. Όταν είμαι στον πάγκο δεν ασχολούνται μαζί μου! Δεν αντέχω την πίεση. Λένε πράγματα για την μαμά μου και τα παιδιά μου. Όταν κάνω δύο γρήγορα φάουλ με αφήνουν στην ησυχία μου'".

Με τον Μπάρκλεϊ να τελειώνει την ιστορία του, ο Έρνι Τζόνσον τον ρώτησε στην συνέχεια ποιος ήταν αυτός ο συμπαίκτης και ο Hall of Famer φόργουορντ απάντησε αμέσως: "Ο Τσαρλς Σάκλεφορντ".

Δείτε το VIDEO, με την διήγηση του Μπάρκλεϊ να ξεκινάει στο 5:38:

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ