NBA

NBA, Κρις Πολ: Οπαδός των Μάβερικς έσπρωξε την μητέρα και την σύζυγο του έμπειρου γκαρντ, έξαλλος ο σταρ των Σανς

NBA, Κρις Πολ: Οπαδός των Μάβερικς έσπρωξε την μητέρα και την σύζυγο του έμπειρου γκαρντ, έξαλλος ο σταρ των Σανς
PRINTSCREEN

Απίστευτα πράγματα στο Ντάλας, με οπαδό των Μάβερικς να σπρώχνει την μητέρα και την σύζυγο του Κρις Πολ, οι οποίες καθόντουσαν πίσω από τον πάγκο των Σανς. Έξαλλος ο σταρ του Φοίνιξ.

Ευρωπαϊκές καταστάσεις βίωσαν οι Σανς στο Ντάλας στο Game 4. Ο λόγος όμως δεν ήταν η ήττα από τους Μάβερικς (111-101), αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός οπαδού των Μαβς, ο οποίος έσπρωξε την μητέρα και την σύζυγο του Κρις Πολ, οι οποίες συνόδευαν μάλιστα τα παιδιά του σταρ των Σανς.

Η οικογένεια του έμπειρου γκαρντ καθόταν πίσω από τον πάγκο του Φοίνιξ, με έναν θερμόαιμο οπαδό να προβαίνει σε απαράδεκτες κινήσεις. Αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθει από το γήπεδο, με ένα VIDEO να δείχνει τον έξαλλο Κρις Πολ να του φωνάζει ότι θα τον περιμένει εκτός γηπέδου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, ο ίδιος οπαδός είχε ακολουθήσει σε έναν διάδρομο του γηπέδου την σύζυγο του Πολ, με ανθρώπους των Σανς να αναφέρουν ότι τα παιδιά - αλλά και γενικότερα η οικογένεια του σταρ των Σανς - φοβήθηκαν για την σωματική τους ακεραιότητα.

Οι Μάβερικς εξέδωσαν ανακοίνωση για το ζήτημα, αναφέροντας ότι ενημερώθηκαν για την κατάσταση και κινήθηκαν άμεσα, απομακρύνοντας τον οπαδό, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν έφηβος. Ακόμα κι έτσι, όλα αυτά δεν αλλάζουν ότι διαδραματίστηκε ένα σκηνικό ντροπής στο Ντάλας.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ