NBA

NBA, Γουόριορς: Τιμωρία ενός αγώνα στον Ντρέιμοντ Γκριν επειδή πάτησε τον Σαμπόνις, δεν παίζει στο Game 3 με Κινγκς

Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Ντρέιμοντ Γκριν με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2023 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Το NBA ανακοίνωσε ότι τιμώρησε με έναν αγώνα αποκλεισμό τον Ντρέιμοντ Γκριν επειδή πάτησε τον Ντομάντας Σαμπόνις στο Game 2 των Γουόριορς με τους Κινγκς, θέτοντάς τον εκτός για το Game 3 με το Σακραμέντο.

Το παρελθόν του Ντρέιμοντ Γκριν πλήγωσε τους Γουόριορς. Σε μία απόφαση που - δεδομένα - σχετίζεται με το ανά καιρούς βρώμικο παιχνίδι του All Star φόργουορντ, το NBA ανακοίνωσε ότι τιμώρησε τον Γκριν με έναν αγώνα αποκλεισμό επειδή πάτησε τον Ντομάντας Σαμπόνις στο Game 2 της σειράς με τους Κινγκς.

Αυτό σημαίνει ότι ο άλλοτε αμυντικός της χρονιάς δεν θα αγωνιστεί στο Game 3 στο Γκόλντεν Στέιτ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους πρωταθλητές, που βρίσκονται πίσω με 0-2 στην σειρά.

Το NBA φαίνεται ότι δεν δέχθηκε το επιχείρημα του Γκριν ότι στην προσπάθειά του να ξεφύγει το πόδι του από το κράτημα του Σαμπόνις πάτησε Λιθουανό επειδή... δεν είχε χώρο. Είναι σίγουρο πάντως ότι αν στο παρελθόν ο έμπειρος φόργουορντ δεν είχε δείξει... παρόμοιες τάσεις με διάφορα χτυπήματα που έχουν θεωρηθεί επικίνδυνα - με αποκορύφωμα την τιμωρία του για το Game 5 των NBA Finals 2016 κόντρα στους Καβαλίερς όταν τσακώθηκε με τον ΛεΜπρόν - λογικά θα την γλίτωνε με πρόστιμο.

Θυμηθείτε το σκηνικό που στοίχισε στον Γκριν τιμωρία ενός αγώνα:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ