NBA

NBA: Ο Γκριν πάτησε τον Σαμπόνις και αποβλήθηκε, ακτινογραφίες σε πλευρά και πνεύμονες για τον Λιθουανό

NBA: Ο Γκριν πάτησε τον Σαμπόνις και αποβλήθηκε, ακτινογραφίες σε πλευρά και πνεύμονες για τον Λιθουανό
PRINTSCREEN

Για ακτινογραφίες πήγε ο Ντομάντας Σαμπόνις μετά το φινάλε του Game 2 ανάμεσα στους Κινγκς και τους Γουόριορς, αφού ο Ντρέιμοντ Γκριν πάτησε στο στήθος του, λίγο πριν τα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Περίπου 7 λεπτά πριν τη λήξη του Game 2 ανάμεσα στους Κινγκς και τους Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν χρεώθηκε με flagrant 2 και αποβλήθηκε από το παιχνίδι, αφότου προηγουμένως είχε πατήσει πάνω στον Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος στο παρκέ και κρατούσε το ένα πόδι του Γκριν.

Ο Λιθουανός, δέχτηκε μία τεχνική ποινή για το κράτημα και συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά στα εναπομείναντα λεπτά, αλλά μετά το τέλος του ματς πήγε για ακτινογραφίες στα πλευρά και τους πνεύμονες, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό. Τελικά αυτές βγήκαν "καθαρές", γεγονός που καθησύχασε άπαντες στο Σακραμέντο.

"Πιάστηκε το πόδι μου. Δεύτερη φορά στα δύο παιχνίδια. Κάπου έπρεπε να προσγειωθώ και όλοι ξέρουν ότι δεν είμαι ο πιο ευέλικτος άνθρωπος. Η εξήγηση (για την αποβολή μου) ήταν ότι πάτησα με δύναμη", ανέφερε από την πλευρά του ο Γκριν όταν ρωτήθηκε για το συμβάν στη συνέντευξη Τύπου.

Βέβαια, νωρίτερα, όσο περίμενε τους διαιτητές να εξετάσουν τη φάση στο replay και να πάρουν μια απόφαση, ο Γκριν δεν παρέλειψε να τα βάλει με τους οπαδούς των Κινγκς, ζητώντας τους να τον αποδοκιμάσουν πιο δυνατά.

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ