NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θέλω να παίξω 20 χρόνια και μετά να χαθώ στο ηλιοβασίλεμα"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο Ⓒ 2022 KAMRAN JEBREILI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γιάννης Αντετοκούνποι δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θέλει να παίξει τουλάχιστον 20 χρόνια στο NBA, προσθέτοντας ότι μετά ο στόχος του είναι να... χαθεί στο ηλιοβασίλεμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει έναν στόχο στο μυαλό του: Θέλει να παίξει τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια στο NBA, για να φτάσει τις 20 σεζόν στην λίγκα. Μετά... θα δει τι θα κάνει.

Ο "Greek Freak" παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική ιστοσελίδα beIN SPORTS, όπου όταν ρωτήθηκε για το πόσα χρόνια θέλει να βρίσκεται στο NBA ανέφερε ότι ο στόχος είναι να κλείσει 20ετία και μετά... να εξαφανιστεί στο ηλιοβασίλεμα. Η τελευταία αναφορά σαφώς μπορεί να συνδεθεί με μία άλλη συνέντευξή του, όταν είχε πει στο ραδιόφωνο του NBA ότι θέλει να εξαφανιστεί σαν τον Τιμ Ντάνκαν μετά την απόσυρσή του, δείχνοντας τις σκέψεις του.

Αναλυτικά ο Γιάννης δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται το σώμα του: "Το σώμα μου είναι καλά. Είμαι καλά. Είχα μεγάλο καλοκαίρι με πολλά πράγματα εντός και εκτός παρκέ, έπαιξα στην Εθνική. Τώρα επιστρέψαμε για την preseason και προετοιμάζομαι για την νέα σεζόν".

Για το αν του αρέσει ακόμα το μπάσκετ: "Λατρεύω να παίζω μπάσκετ και να βελτιώνομαι, να το κάνω αυτό με τους συμπαίκτες μου. Το κάνω εδώ και 15 χρόνια. Ποτέ δεν με κουράζει να βελτιώνομαι και να παίζω με τους συμπαίκτες μου".

Για το αν διασκεδάζει ακόμα παίζοντας μπάσκετ: "Κάποιες μέρες ναι, κάποιες όχι. Προσπαθώ να το κάνω διασκεδαστικό. Μερικές φορές το κορμί είναι τόσο πιασμένο, πονάει, είσαι κουρασμένος, αλλά πρέπει να παίξεις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό κάνουν οι σπουδαίοι.

Δε νομίζω ότι ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Μάτζικ, ο ΛεΜπρόν, δεν ένιωθαν κούραση. Αλλά κάθε μέρα είχαν την πειθαρχία, ξυπνούσαν για να κάνουν τη δουλειά τους. Όπως εσύ. Αγαπάς τη δουλειά σου, αλλά μερικές μέρες μπορεί να είσαι κουρασμένος. Μπορεί να πιω πέντε ποτήρια καφέ για να ξυπνήσω, αλλά το κάνω. Ξέρεις ότι το αγαπάς αυτό που κάνεις και ξέρεις ότι αυτή ημέρα θα περάσει και η επόμενη θα είναι καλύτερη".

Για το ποιος είναι ο στόχος της σεζόν: "Απλώς να γίνω όσο καλύτερος γίνομαι. Όσο ελέγχω αυτό, το όριο είναι ο ουρανός. Δεν θα είναι δίκαιο αν πω ότι δεν πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες. Είναι λίγες οι ομάδες κάθε χρόνο που διεκδικούν το πρωτάθλημα και είμαστε μία από αυτές, οπότε αν χτίσουμε καλές συνήθειες, παίξουμε καλό μπάσκετ και μείνουμε υγιείς θα έχουμε ελπίδες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για το πόσα χρόνια ακόμα πιστεύει ότι θα παίζει μπάσκετ: "Νομίζω τουλάχιστον για άλλα 10. Το λιγότερο. Θέλω να παίξω 20 χρόνια. Θα δω πως θα είναι το κορμί μου, αν συνεχίσω να περνάω καλά. Αν δεν μπορώ, τότε θα εξαφανιστώ στο ηλιοβασίλεμα".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ