NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο για την κριτική του Αρίνας: "Μου δίνει κίνητρο, ίσως στα 50 γίνω κι εγώ πικρόχολος"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μπακς σε ματς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς | 15 Μαΐου 2022
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μπακς σε ματς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς | 15 Μαΐου 2022 @2022 STEVEN SENNE/AP IMAGES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι η κριτική που του έχει ασκήσει ο Γκίλμπερτ Αρίνας ανά διαστήματα απλώς του δίνει κίνητρο να δουλέψει αλλά δεν τον κάνει να χάσει τον ύπνο του, προσθέτοντας ότι ίσως και αυτός όταν μεγαλώσει να λέει τα ίδια για την επόμενη γενιά.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο για την αυστηρή κριτική που ασκεί στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το παιχνίδι του. Ο σταρ των Μπακς δεν είχε τύχει μέχρι στιγμής να απαντήσει. Το έκανε όμως τώρα σε συνέντευξή του που έδωσε στο ραδιόφωνο του NBA. Και δεν έδειξε να κρατάει κακία, αν και πέταξε και ένα καρφάκι.

"Αν με ενοχλεί; Δεν θα πω ψέματα, μου δίνει κίνητρο να θέλω να δουλέψω πιο σκληρά" δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει: "Αν πηγαίνω σπίτι μου σκεπτόμενος αυτά τα πράγματα χάνοντας τον ύπνο μου; Όχι απαραίτητα".

Κλείνοντας το θέμα, ο Γιάννης τόνισε: "Στο τέλος της ημέρας... δεν ξέρω τι θα γίνει, ίσως κι εγώ όταν φτάσω 45, 50 χρονών να είμαι λίγο πικρόχολος. Μπορεί να δω έναν 20χρονο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο 900 εκατ. δολαρίων.

Ίσως να γίνω έτσι, δεν ξέρω. Αλλά δεν το νομίζω, επειδή είμαι ευγνώμων για αυτά που με ευλόγησε ο Θεός, για τα παιδιά μου, τα αδέλφια μου, την οικογένειά μου, τον πατέρα μου. Για τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω. Δεν νομίζω ότι θα γίνω έτσι".

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ