NBA FINALS 2022

NBA Finals, ξεκάθαρος ο Στεφ Κάρι: "Πονάω, αλλά θα είμαι έτοιμος στο Game 4 με τους Σέλτικς"

Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στεφ Κάρι καθησύχασε τους φίλους των Γουόριορς στις δηλώσεις του μετά το Game 3 των NBA Finals 2022 με τους Σέλτικς, λέγοντας ότι θα είναι έτοιμος για τον επόμενο τελικό παρά τον τραυματισμό του.

Ο Στεφ Κάρι τρόμαξε τους Γουόριορς, αφού φάνηκε να τραυματίζεται στην 4η περίοδο στο Game 3 των NBA Finals 2022 με τους Σέλτικς όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο Αλ Χόρφορντ, στην ήττα του Γκόλντεν Στέιτ (116-100). Ο ίδιος ωστόσο ήταν καθησυχαστικός μετά το παιχνίδι.

"Θα είμαι εντάξει. Προφανώς πονάω, αλλά θα είμαι καλά. Θα δούμε πώς θα αισθάνομαι αύριο, αλλά θα είμαι έτοιμος την Παρασκευή για το Game 4" δήλωσε αρχικά ο σταρ των Γουόριορς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Είναι ένας παρόμοιος τραυματισμός με αυτόν που είχα στο Ντένβερ, αλλά και στους Σέλτικς στην κανονική περίοδο, αλλά όχι το ίδιο σοβαρός. Έτσι ένιωσα. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι μου. Δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Δεν αισθάνομαι πάντως ότι θα χάσω κάποιο παιχνίδι. Θα εκμεταλλευτώ τις 48 ώρες που έχω μπροστά μου για να είμαι έτοιμος".

Θυμηθείτε τον τραυματισμό του Κάρι:

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ