NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γουόριορς: Το τρίποντο κρεσέντο του Στεφ Κάρι στην 3η περίοδο του Game 3 με τους Σέλτικς

Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς
Ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς Ⓒ 2022 MICHAEL DWYER/ ASSOCIATED PRESS

Δείτε το VIDEO με το ρεσιτάλ του Στεφ Κάρι στην 3η περίοδο του Game 3 των NBA Finals 2022 κόντρα στους Σέλτικς, όταν ο σταρ των Γουόριορς σημείωσε 15 πόντους με 4 τρίποντα, βάζοντας προσωρινά την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Οι Γουόριορς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Σέλτικς στο Game 3των NBA Finals 2022, γνωρίζοντας την ήττα με 116-100 στην Βοστώνη και πλέον είναι πίσω με 2-1 στην σειρά. Παρόλα αυτά, υπήρξε μία στιγμή που πίστεψαν ότι μπορούσαν να "κλέψουν" την νίκη.

Αυτή η στιγμή ήρθε στην 3η περίοδο, όταν ο Στεφ Κάρι είχε ένα από τα γνωστά του ξεσπάσματα, φέρνοντας μόνος του τούμπα το ματς. Ο σταρ των Γουόριορς πήρε ξαφνικά... φωτιά, σημειώνοντας 15 πόντους με 4 τρίποντα σε αυτό το διάστημα. Αυτό βοήθησε τους "Πολεμιστές" να τρέξουν ένα σερί 12-0 και να περάσουν μπροστά με 82-83, στο - όπως αποδείχθηκε - τελευταίο προβάδισμά τους στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν το τέλος του Game 3 ο Κάρι αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, με το Γκόλντεν Στέιτ να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα για την κατάστασή του.

Δείτε το VIDEO με το κρεσέντο του Κάρι:

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ