NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γουόριορς: Ανησυχία για Κάρι, φάνηκε να τραυματίζεται στο πόδι προς το τέλος του Game 3 με τους Σέλτικς

Ο Στεφ Κάρι πεσμένος στο παρκέ, δείχνοντας ότι πονάει
Ο Στεφ Κάρι πεσμένος στο παρκέ, δείχνοντας ότι πονάει PRINTSCREEN

Οι Γουόριορς είναι σε αναμμένα κάρβουνα με τον Στεφ Κάρι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το τέλος του Game 3 των NBA Finals με τους Σέλτικς, αφού φάνηκε να τραυματίζεται στο τέταρτο δωδεκάλεπτο όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο Αλ Χόρφορντ.

Οι Γουόριορς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Σέλτικς στο Game 3 των NBA Finals 2022, γνωρίζοντας την ήττα με 116-100 και βρίσκονται πίσω με 2-1 στην σειρά. Αυτό ωστόσο είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού την ίδια στιγμή αγωνιούν για την κατάσταση του Στεφ Κάρι.

Ο σταρ των Γουόριορς φάνηκε να τραυματίζεται στην 4η περίοδο του αγώνα, όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας έπεσε πάνω στο πόδι του ο Αλ Χόρφορντ. Ο Κάρι αμέσως έδειξε δυσφορία, αφού έμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα στο παρκέ πριν σηκωθεί. Παρόλα αυτά συνέχισε να αγωνίζεται, ωστόσο με περίπου 2 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα αποχώρησε, δείχνοντας να χωλαίνει.

Προς το παρόν το Γκόλντεν Στέιτ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του All Star γκαρντ, με τον Στιβ Κερ να τονίζει ότι θα ξέρουν περισσότερα σε μία ημέρα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA FINALS 2022 NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ