NBA FINALS

NBA Finals, Τζόνσον: "Είναι δύσκολο να μαρκάρεις τον Αντετοκούνμπο όταν είσαι φορτωμένος με φάουλ"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μπακς Ⓒ 2021 ROSS D. FRANKLIN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κάμερον Τζόνσον δήλωσε ότι οι Σανς πρέπει να δυσκολέψουν περισσότερο τον Αντετοκούνμπο, προσθέτοντα ωστόσο ότι είναι δύσκολο να γίνει αυτό όταν όλοι είναι φορτωμένοι με φάουλ.

Ο Κάμερον Τζόνσον ξέρει ότι το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι απλή υπόθεση. Μετά τους 41 πόντους που σημείωσε ο "Greek Freak" στην νίκη των Μπακς στο Game 3 των ΝΒΑ Finals (120-100), αυτό έγινε ακόμα πιο σαφές.

Ο φόργουορντ των Σανς - ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα έκανε το κάρφωμα των τελικών - κλήθηκε να μιλήσει για την δυσκολία των "Ήλιων" να μαρκάρουν τον Γιάννη και παραδέχθηκε τις δυσκολίες που υπάρχουν.

"Παίζει πολύ δυνατά. Όταν ορμάει προς το καλάθι και ταυτόχρονα πάει συχνά στις βολές, αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίζει" δήλωσε αρχικά ο Τζόνσον, για να προσθέσει: "Και σήμερα έβαζε και τις βολές του, κάτι που άνοιξε στην συνέχεια όλο το παιχνίδι του. Πρέπει λοιπόν να τον σταματήσουμε, να του προβάλλουμε μεγαλύτερη αντίσταση".

Στην συνέχεια πάντως ο Τζόνσον δεν παρέλειψε να πετάξει - με τρόπο είναι η αλήθεια, όχι όπως ο προπονητής του, Μόντι Γουίλιαμς - και ένα καρφάκι για την διαιτησία: "Είναι δύσκολο όταν ο Έιτον βγαίνει από το γήπεδο επειδή φορτώθηκε με φάουλ και μετά φορτώνομαι και εγώ με 5 φάουλ και μετά ο Κράουντερ με 4 φάουλ να τον σταματήσουμε. Είναι δύσκολο να βρούμε ισορροπία στο πόσο δυνατά μπορούμε να παίξουμε, ειδικά όταν έρχεται με τόση δύναμη κατά πάνω μας.

Πρέπει όμως να το κάνουμε Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, το ξέρουμε αυτό. Θα δούμε το VIDEO του αγώνα ώστε να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ