NBA

NBA Finals, Τζεφ Γκριν: "Είναι γαμ...νοι τελικοί, πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια"

Ο Τζεφ Γκριν με την φανέλα των Νάγκετς
Ο Τζεφ Γκριν με την φανέλα των Νάγκετς Ⓒ 2023 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζεφ Γκριν είπε τα πράγματα με το όνομά τους - έστω και χρησιμοποιώντας κάποια... γαλλικά για να το κάνει - μετά την ήττα των Νάγκετς στο Game 2 των τελικών του NBA από τους Χιτ, τονίζοντας ότι το Ντένβερ δεν έχει ανάγκη από κάποια ομιλία για να βρει κίνητρο, αλλά απλώς να παίξει με ενέργεια, αφού βρίσκεται στους NBA Finals.

Ο Τζεφ Γκριν είχε να πει ένα πράγμα μετά την ήττα των Νάγκετς από τους Χιτ στο Game 2 των τελικών του NBA που έφερε στα ίσα την σειρά: Οι Νάγκετς δεν χρειάζονται κάποιο έξτρα κίνητρο ή κάποια ομιλία. Το γεγονός ότι βρίσκονται στους NBA Finals έπρεπε να είναι αρκετό.

Αυτό δήλωσε μετά τον αγώνα, αν και... διάνθισε το επιχείρημά του με μερικά... γαλλικά: "Είναι οι γαμ...νοι τελικοί φίλε. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς. Η ενέργειά μας δεν βρισκόταν εκεί που θέλαμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Δεν χρειαζόμαστε κάποια μεγάλη ομιλία για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και να αποκτήσουμε κίνητρο. Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας σήμερα".

Ο Γκριν μάλιστα κλείνοντας κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση ανάλογη με αυτή που... έβγαλε από τα ρούχα του τον Έρικ Σπόλστρα για το γεγονός ότι ο Γιόκιτς ήταν περισσότερο σκόρερ από δημιουργός και αν αυτό έπαιξε ρόλο στην εικόνα του Ντένβερ, όντας ξεκάθαρος:

"Όχι, δεν έπαιξε ρόλο αυτό. Πιστεύω ότι έκανε αυτό που πρέπει να κάνει. Όταν έπρεπε να είναι επιθετικός, ήταν επιθετικός. Παίρνει την σωστή απόφαση πάντα. Αν είναι τόσο επιθετικός, πρέπει να βρούμε τρόπο να είμαστε κι εμείς επιθετικοί. Δεν γίνεται να περιμένουμε από τον Γιόκιτς να τα κάνει όλα. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και μετά να το μεταφέρουμε αυτό στην επίθεση".

TAGS NBA ΗΠΑ NBA FINALS ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ