NBA FINALS

NBA Finals, Ντέβιν Μπούκερ: "Πρέπει να έχω κοντή μνήμη για να προχωρήσω"

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς Ⓒ 2021 ROSS D. FRANKLIN/ASSOCIATED PRESS

Έτοιμος να ανακάμψει έδειξε με τις δηλώσεις του πριν από το Game 4 των NBA Finals ο Ντέβιν Μπούκερ, που μίλησε για τις θυσίες που έκανε μικρός ώστε να βρίσκεται σήμερα σε αυτό το επίπεδο.

Η εμφάνισή του στο Game 3 των NBA Finals ήταν κακή. 10 πόντοι, 3/14 σουτ, διάλογοι με την εξέδρα, ο Ντέβιν Μπούκερ σίγουρα θέλει να ξεχάσει τη βραδιά και μάλλον την έχει ήδη ξεχάσει καθώς εξήγησε πως πρέπει να έχει "κοντή μνήμη" για να βρει ξανά τον καλό εαυτό του.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο σούπερσταρ των Φοίνιξ Σανς αποθέωσε τον Πι Τζέι Τάκερ, με τον οποίο συνυπήρξε στην ομάδα της Αριζόνα, μίλησε για τις θυσίες που έκανε μικρός και αναφέρθηκε και στις διαφωνίες που υπάρχουν στον οργανισμό, τις οποίοες όπως εξήγησε όλοι ξεχνούν την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέβιν Μπούκερ:

"Πρέπει να έχω κοντή μνήμη. Να προχωρήσω. Το έχω ξαναζήσει αυτό, πρέπει να αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι και να εμπιστεύομαι τη δουλειά που έχω κάνει. Το μόνο που πρέπει να με ενδιαφέρει είναι να κερδίσω τον αγώνα. Σέβομαι τον Τάκερ, τον αντιμετώπιζα κάθε μέρα στην προπόνηση. Είναι σκληρός, τον σέβομαι πραγματικά πολύ, όπως σέβομαι και τον Χόλιντεϊ.

Έχω κάνει θυσίες. Δεν έζησα αυτά που έζησε κάθε παιδί. Πήγαινα κάθε σαββατοκύριακο στην Αλαμπάμα για προπόνηση και πριν από το σχολείο, αλλά και μετά, είχα ξανά προπόνηση. Έκανα θυσίες, αλλά τις έκανα γι' αυτά που ήθελα να πετύχω. Θα το ξαναζούσα ένα εκατομμύριο φορές. Στη διάρκεια της πανδημίας φρόντιζα το κορμί μου, αγόρασα εξοπλισμό για να μπορώ να γυμνάζομαι στο σπίτι μου με ασφάλεια και η αλήθεια είναι ότι δεν σταμάτησα ποτέ τη δουλειά.

Πρέπει να είμαι καλύτερος για να κερδίσουμε. Πρέπει να καταλάβω αυτά που πρέπει να κάνω. Είναι ωραία η πίεση, είναι οι στιγμές για τις οποίες προετοιμαστήκαμε, για τις οποίες δουλέψαμε και πρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ. Υπάρχουν και έχουν υπάρξει κάποιες διαγωνίες, όμως την επόμενη μέρα τα ξεχνάμε όλα. Έχουμε μια ομάδα στην οποία ουδείς παίρνει κάτι προσωπικά".

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ