NBA FINALS

NBA Finals, Μπουντενχόλζερ: "Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να πάρουμε τις διεκδικήσιμες μπάλες, να έχουμε καλές αποστάσεις"

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ Ⓒ 2021 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Οι 42 πόντοι του Ντέβιν Μπούκερ δεν πλήγωσαν, τελικά, τους Μπακς στο Game 4 των NBA Finals, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να εξηγεί πως οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή του σούπερ σκόρερ των Φοίνιξ Σανς.

Να δει την ομάδα του πνευματικά έτοιμη στη συνέχεια των NBA Finals θέλει ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, όπως δήλωσε μετά από τη νίκη επί των Σανς στο Game 4, το οποίο κρίθηκε στο φινάλε, στις λεπτομέρειες, με ανατροπή από τους Μπακς.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής του Μιλγουόκι εξήγησε πως περίμενε την ανάκαμψη του Ντέβιν Μπούκερ μετά από την κακή του εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν να κάνουν τη ζωή δύσκολη και σε εκείνον, αλλά και στον Κρις Πολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ:

"Το μπλοκ του Γιάννη είναι μια στιγμή που μπορεί να χαρακτηριστεί σπέσιαλ! Ο Μπούκερ έβαλε μεγάλα, δύσκολα σουτ με άμυνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να τον κάνουμε να δουλεύει για τα πάντα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, περιμέναμε την ανάκαμψή του. Πρέπει να τον δυσκολέψουμε.

Οι Σανς κάνουν πολλά πράγματα στην επίθεση, έχουν δημιουργία. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να πάρουμε τις 50-50 μπάλες, να έχουμε καλές αποστάσεις, να εκτελέσουμε στα κρίσιμα σημεία. Νομίζω ότι είχαμε καλά σουτ, συνολικά, πάντα θέλεις να τα βάζεις αυτά τα σουτ. Όσο περνούσε ο αγώνας, τόσο ο Γιάννης βρήκε πάσες στην περιφέρεια.

Ο Τιγκ μας έχει δώσει κάποια σημαντικά λεπτά για να συνεχίσουμε να δυσκολεύουμε τον Πολ και τον Μπούκερ στην άμυνα. Για τον Μίντλετον μπορώ να πω τόσα πολλά. Είναι μεγάλη η λίστα. Έχει χαρακτήρα, θέλει να κερδίσει, είναι σπουδαίος σουτέρ, πασέρ, πλέι μέικερ, μπορεί να κάνει τη διαφορά και στην άμυνα, είναι ένας all-around παίκτης".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ