NBA FINALS

NBA Finals, Μπακς - Σανς, Game 6: Ζωντανά η εξέλιξη του 6ου τελικού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφηνε τη νίκη να του φύγει από τα χέρια
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν άφηνε τη νίκη να του φύγει από τα χέρια AP PHOTO/AARON GASH

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχονται τους Σανς στο Fiserv Forum στον 6ο τελικό της σειράς των NBA Finals! Ζωντάνα η εξέλιξη του αγώνα στο SPORT24.

Η βραδιά είναι μεγάλη για το Μιλγουόκι και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς φιλοξενούν τους Φοίνιξ Σανς στο Fiserv Forum στο Game 6 των NBA Finals. Ο στόχος για τα ελάφια; Φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το SPORT24 θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

NBA Finals - Μπακς-Σανς - Game 6 LIVE

Παρακολουθείστε ζωνταντά, λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το Matchcenter του SPORT24!

Μιλιγουόκι Μπακς - Φοίνιξ Σανς Live στον 6ο τελικό!

Game Night για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΗΠΑ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ