NBA FINALS

NBA Finals, Μόντι Γουίλιαμς: "Σκληρή η ήττα στο Game 4, αλλά συνήθως τα πράγματα δεν είναι όσο άσχημα δείχνουν"

Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς
Ο προπονητής των Σανς, Μόντι Γουίλιαμς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Για τα λάθη στο Game 4 των NBA Finals, για την άμυνα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για την κατάσταση του Κρις Πολ μίλησε ο Μόντι Γουίλιαμς στη media day του πέμπτου αγώνα της σειράς των τελικών.

Χαλαρός εν όψει του Game 5 των NBA Finals, αλλά και ελαφρώς... πληγωμένος από την ήττα στο Game 4 της σειράς ήταν ο Μόντι Γουίλιαμς στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (16/7).

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής των Φοίνιξ Σανς μίλησε για την άμυνα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για την κατάσταση του Κρις Πολ που έχει κάνει 15 λάθη στα τελευταία τρία παιχνίδια, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα των τελικών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μόντι Γουίλιαμς:

"Κάναμε τόσα πολλά λάθη, δεν είναι κάτι που βλέπεις συχνά. Οι Μπακς έβαζαν τα χέρια τους στη μπάλα, όμως στο τέλος της ημέρας αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε. Πρέπει να χτυπάμε τα κορμιά τους πριν μπούμε στη ρακέτα. Ο Κρεγκ, ο Κράουντερ, ο Καμ Τζόνσον έχουν κάνει καλή δουλειά στο ριμπάουντ, μας έχουν βοηθήσει σε αυτό. Μπορούμε να ανοίγουμε το παρκέ στην επίθεση μαζί τους.

Είναι δύσκολο το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πρέπει να μείνεις μακριά από τα φάουλ. Νομίζω ότι ο Έιτον έχει κάνει καλή δουλειά, ειδικά στο προηγούμενο ματς και βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα. Η εμπιστοσύνη έρχεται από την επιτυχία. Όταν ο Ντέβιν Μπούκερ πονάει, επιστρέφει γρήγορα. Οι παίκτες βγάζουν καλά χρήματα, έχουν πολλούς ανθρώπους να τους βοηθούν. Εμπιστευόμαστε όσους βρίσκονται στην ομάδα. Είναι πιο εκρηκτικός, έχει περισσότερη διάρκεια. Όταν επενδύεις στην καριέρα σου, έχεις πάθος για να γίνεις καλύτερος.

Έτσι είναι η ζωή, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Πάντα υπενθυμίζω στους παίκτες μου πόσο έχουν δουλέψει για να βρεθούν εδώ. Ήταν σκληρή η ήττα στο προηγούμενο ματς, όμως οι παίκτες μου έχουν πετύχει τόσα πολλά. Όταν έχεις περάσει πολλά, κοιτάζεις τα θετικά γιατί συνήθως η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή όσο θεωρείς εσύ ότι είναι. Ο Κρις Πολ είναι συγκεντρωμένος, βλέπω τον εαυτό μου να παλεύει όταν δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Μιλήσαμε, είναι μια χαρά, τον νοιάζει να κερδίσει. Οι συζητήσεις μας είναι μόνο για το μπάσκετ, γνωρίζουμε τι βρίσκεται μπροστά μας. Τον ξέρετε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην περιμένει από εκείνον να παίξει πραγματικά καλά στο επόμενο ματς.

Οι Μπακς προσπαθούν να μαρκάρουν τον Πολ σε όλο το γήπεδο, θέλουμε να τον έχουμε περισσότερο χρόνο χωρίς την μπάλα. Δεν θέλουμε να κουράζεται γιατί παίζει και στις δύο άκρες του παρκέ. Έχω δει όσα έχετε δει όλοι, προσπαθούν να τον φρενάρουν, ο Μπούκερ πίεσε πολύ στον ρυθμό, ο Καμ Πέιν μπορεί να βοηθήσει επίσης".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ