NBA FINALS

NBA Finals: Η υπέροχη ταινία του Game 3 με αναδρομή στο 2014 και στα πρώτα βήματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο ΓΙάννης Αντετοκούνμπο με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ
Ο ΓΙάννης Αντετοκούνμπο με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ

Το 2014, τότε ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη. Τώρα διεκδικεί με τους Μπακς το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Το Μιλγουόκι μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Σανς και θα παλέψει για το 2-2 στην έδρα του. Δείτε την υπέροχη mini movie του ΝΒΑ με αναδρομή στο παρελθόν και στις πρώτες εικόνες του Γιάννη από το ΝΒΑ.

Οι Μπακς μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των NBA Finals κόντρα στους Σανς και θα παλέψουν για το 2-2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/7, 04:00, Cosmote Sport4). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμα ένα ματς ο ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι και με 41 πόντους οδήγησε τα "ελάφια" στο 2-1. Τι κι αν έπαιζε αμέσως μετά από τραυματισμό, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία όταν παίζεται ο τίτλος του πρωταθλητή, όταν μία ολόκληρη σεζόν κρίνεται στα τελευταία παιχνίδια.

Το ΝΒΑ παρουσίασε μία υπέροχη ταινία για το Game 3 των τελικών ξεκινώντας με μία αναδρομή στο παρελθόν και στο 2014, τότε που ο νεαρός Γιάννης συστήθηκε για πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Από τότε δεν ξέχασε κανείς το όνομά του. Το VIDEO ξεκινάει με δηλώσεις του Γιάννη, που στοχεύει πάντα στο να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και να βοηθάει την ομάδα. Τότε ήθελε απλά να καρφώσει την μπάλα. Επτά χρόνια μετά έχει προσφέρει από τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Δείτε το VIDEO:

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ