NBA FINALS

NBA Finals - Γουόριορς: Αμφίβολοι οι Ιγκουοντάλα, Πέιτον και Πόρτερ για το Game 1 με τους Σέλτικς

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Άντρε Ιγκουοντάλα με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2022 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Οι Γουόριορς γνωστοποίησαν ότι οι Άντρε Ιγκουοντάλα, Γκάρι Πέιτον και Ότο Πόρτερ πήραν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το Game 1 των NBA Finals με τους Σέλτικς, ωστόσο η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη.

Ο Άντρε Ιγκουοντάλα, ο Γκάρι Πέιτον και ο Ότο Πόρτερ έκαναν το τελευταίο βήμα που απαιτείται στην αποθεραπεία τους για να είναι διαθέσιμοι στο Game 1 των NBA Finals των Γουόριορς κόντρα στους Σέλτικς (04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24). Προς το παρόν ωστόσο η συμμετοχή τους χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Οι τρεις τραυματίες του Γκόλντεν Στέιτ πήραν κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση των "Πολεμιστών" ενόψει του πρώτου τελικού, ενώ συμμετείχαν και στο οικογενειακό διπλό. Παρόλα αυτά, το Γκόλντεν Στέιτ εξακολουθεί να αναφέρει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής τους είναι μοιρασμένες, μην θέλοντας να ρισκάρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιγκουοντάλα έχει χάσει όλα τα playoffs λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, ο Πέιτον έχει να αγωνιστεί από την σειρά του δεύτερου γύρου με τους Γκρίζλις λόγω κατάγματος στον αριστερό αγκώνα (έπειτα από φάουλ του Ντίλον Μπρουκς), ενώ ο Πόρτερ αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι από την σειρά των τελικών της Δύσης κόντρα στους Μάβερικς.

30 τυχεροί αναγνώστες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Game 1 των NBA Finals στην Θεσσαλονίκη με τους αγαπημένους δημοσιογράφους του SPORT24..

TAGS NBA FINALS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ