NBA FINALS

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals με το SPORT24 στη Θεσσαλονίκη

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals με το SPORT24 στη Θεσσαλονίκη

Το SPORT24 ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να ζήσει μια βραδιά με "άρωμα" NBA παρέα με 30 τυχερούς αναγνώστες του site.

Κάθε μεγάλη αθλητική βραδιά αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να έρθει το SPORT24 πιο κοντά με τους αναγνώστες του. Οι τελικοί του NBA, παρά την απουσία των Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι μια τέτοια ευκαιρία.

Στις 02 Ιουνίου, τη βραδιά του πρώτου μεγάλου τελικού των NBA Finals, η παρέα των δημοφιλών αθλητικογράφων του SPORT24 ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις για τους αναγνώστες του site που μένουν στη Βόρεια Ελλάδα.

Δες το πρώτο ματς των NBA Finals με το SPORT24 στη Θεσσαλονίκη

Τι περιλαμβάνει η βραδιά NBA στη Θεσσαλονίκη

Το κορυφαίο αθλητικό site για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου παρέα με 30 τυχερούς αναγνώστες θα παρακολουθήσει το πρώτο ματς των NBA Finals! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί. Οι καλεσμένοι μας στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το να συναντήσουν αγαπημένους δημοσιογράφους και να δουν μαζί τους τον πρώτο τελικό, να ζήσουν μια μοναδική, ολοκληρωμένη εμπειρία με παιχνίδια, activations και πολλά δώρα.

"Σύμμαχοί" μας στα experiences που θα έχουμε ετοιμάσει για τους καλεσμένους μας θα είναι τα Friday's, η Lierac Homme, η Mapei, το Milko και η Seneca.

15 αναγνώστες που μένουν στη Θεσσαλονίκη, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να έρθουν με το plus one τους στο μέρος που θα τους υποδείξουμε και να συμμετέχουν σε μια σειρά από fun και διαδραστικά experiences. Ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Σπύρος Καβαλιεράτος, ο Χάρης Σταύρου και ο Αλέξανδρος Τρίγκας θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και θα περιμένουν τους τυχερούς.

Αν μένεις στη Θεσσαλονίκη και θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν μαζί με τους δημοσιογράφους του SPORT24 τον πρώτο τελικό του NBA και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τελειώσει τις πρώτες πρωινές ώρες με τη λήξη του τελικού.

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30/5.

TAGS NBA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ